Arama sonuçları: *

• Users: bloodylord
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. bloodylord

Yeni Topladığım Sistemde Distributedcom 10016 Hatası Alıyorum.

Merhabalar, Geçen ay 14'ü gibi şu an kullandığım bilgisayarın siparişini verdim ve geldiğinde arkadaşlarımla birlikte topladık. Sistem şu son 1 haftaya kadar sıfır problem çalışmaktaydı, ancak yeni bir monitör aldıktan sonra garip bir şekilde bazı problemler yaşamaya başladım. Öncelikle en temel...
  2. bloodylord

Monitörde Karıncalanma

merhabalar tekrardan, bir teknoloji dükkanından herhangi bir display port kablosu aldım ve sorunum şu anda çözüldü. sanırsam ekran kartının hdmi girişiyle alakalı bir problem olabilir gibi duruyor da açık konuşmak gerekirse hdmi girişini bir daha kullanacağımı sanmıyorum o yüzden çokta umrumda...
  3. bloodylord

Monitörde Karıncalanma

windows'u sistemi toplamadan önce eski bilgisayarımda microsoft'un programıyla kurdum. şahsen çok bilgili olduğumu düşünmüyorum ama yarın yeni bir dp kablosuyla denedikten sonrada olmazsa dediğiniz tarzda bir şey yapabilirim.
  4. bloodylord

Monitörde Karıncalanma

aaa pardon kusura bakmayın, yoğun yüklerde hiç yaşamadım çok ciddi kullanımım söz konusuydu gerek oyun olsun vs. hiç bir şekilde böyle bir şey yaşamadım browserda yaşıyor olmam çok garip. o dediğinizi de yapacağım.
  5. bloodylord

Monitörde Karıncalanma

merhabalar, öncelikle çok teşekkür ederim. Furmark üzerinde yaptığım benchmark ektedir. bu dediklerinizi yaptığımda sıcaklığın 70'in üstüne çıkması hariç hiç bir problem yaşamadım değerler okeydi. sorunu chrome'da yaşadım sadece chrome kullanmıştım siz dediğinizde opera ve edge üzerinden de...
  6. bloodylord

Monitörde Karıncalanma

konuya ekleyemedim ancak: oyunlarda gerçekten hiç denk gelmedim ve browserda da ilginç bir şekilde özellikle kick platformunda bunu yaşamaktayım. oyunlarda denk geldiğinde de yanlış hatırlamıyorsam 1 kere big ambitions adlı oyunda denk geldi. ve öyle çok ciddi uzun süren bir karıncalanma değil...
  7. bloodylord

Monitörde Karıncalanma

Merhaba arkadaşlar, öncellikle çok forum kullanan birisi değilim o yüzden bir yanlışım olursa kusura bakmayın. 16 Mayıs tarihiyle kendime bir sistem topladım sistem özeliklerini en sonda vereceğim. Sistemi en son topladıktan sonra bütçe yetersizliğinden ötürü ve biraz da şimdilik idare eder...
Geri