Arama sonuçları: *

• Users: sinansc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. sinansc

Arkadaşıma 2. El PC Toplama Önerisi

biraz pazarlık ile 1. seçeneği kesinlikle alırdım ben
  2. sinansc

Radeon RX 6600 XT'li Sistemimi Kaça Satmalıyım

halihazırda kullandığım çorba kasamı yenisini topladığım için satmak istiyorum sizce piyasa ederi nedir fikrinizi almak istedim ona göre satışa koyacağım. güç kaynağı cart curt marka unuttum üşengeçliğimden bakmadım da ondan para almayı düşünmüyorum aynı şekilde kasadan da sadece yazdığım...
  3. sinansc

Sapphire RX 9070 XT Nitro+ Ptt (Tulparlife) 49.755 TL

almanızı asla önermiyorum ptt gibi kurumlardan
  4. sinansc

YouTube Global Kanal Deniyoruz

umarım başarılı olursun aynı şekilde tiktok ve instagram hesabı açıp aynı şekilde oralara da kanal linki adı bırakarak deneme yapabilirsin eminim çok katkı sağlar
  5. sinansc

Yardım Vatan İndiriminde Asus A32 Plus Kasa Aldım Nasıl Kasadır?

aynı kasa bende var sıfırdan dizdiğim kasa, içime sinerek aldım henüz kurulumu tamamlanmadı ama görünüşü çok güzel bir kasa.
  6. sinansc

Satın Aldığım Valorant Hesabını İlk Sahibi 2 Yıl Sonra Geri Alabilir mi?

kardeşim sen neden durduk yere triplere girdin ki adamları uyandırıp hesabını banlatacaksın yat uyu gece gece düşündüğün olaya bak ahahaha. adam muhtemelen varlığını bile unutmuştur sen gidip bilet açıyorsun ne kadar hesabın varsa ortaya dökemeyeceklerini mi sanıyon. kendi kendini yakıyosun sadece
  7. sinansc

Psu Bozuldu. + Ekran Kartı. Garanti Süreci

psu sistemin bel kaynağı ya kalbi her şeyi. ekran kartından bile önemli parça. bende sistemimde biraz daha ucuza kaçarak bir psu seçtim pişmanım. çok geçmiş olsun direkt yaz ürünlerinin arkasında durmazlarsa thh'ye başvur hemen.
  8. sinansc

Öneri Goodram 16 GB Ddr5 6400mhz Cl32 1.35v Ram 13.999 TL Alınır mı?

aynı ramlerin 32lik dualını vatan indirimi ile 23e almıştım gayet güzel
  9. sinansc

Piyasanın Nirvanası İddialarına Biraz Daha Yakından Bakalım

piyasanın boşu bu adam, 200 beğeni alıyor diye gitti hemen abonelik açtı milleti sömürüyor. piyasanın bilindik bilgilerini insanlara satıp gelir elde ediyor. inanamıyorum bu tür insanlara prim vermelerine.
  10. sinansc

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

7800x3dyi kaptık kaçtık siteden, kaç aydır bekliyorum bi indirim yaklayamamıştım en azından 1k indirimle aldık koyduk cebe
  11. sinansc

RTX 5000 Süper Serisi Geliyor Mu

hocam şuan için düşüneceğin pek bir şey yok önünde 2 veya 3 yıl var. o süre zarfında cebine paranı atarsın yükseltme yapacağın zaman zaten parça satıp güncel paranın üzerine ekler setupunu dizersin. şuan için zaten oynayamayacağın oyun yok piyasada boş ver 2 yıl 3 yıl sonrasını düşünme paranı...
  12. sinansc

AMD Kart Almak Mantıklı mı

şuan güncel sistemimde kullanıyorum kartı, çok fazla driver sorunu olan bir kart bunu bilmelisin öncelikle. tüm samimiyetimle söylüyorum bütün güncellemelerin tam olsa bile bir gün kalktığında bir bakmışsın driver sorunu yüzünden oyunlardan atma başlamış tam ekran yaparken siyah ekrana atıp pcyi...
  13. sinansc

❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 29.899,00 TL

18k olan kartın haline bak deliricem ya
  14. sinansc

RTX 5000 Süper Serisi Geliyor Mu

alarak iyi yapmışsın düşünme bile. gelmeyecek super serisi. 60 serisine geçilecek o da artık kısmet olursa 2030 öncesi
  15. sinansc

❌İndirim Bitti! Asus RX 9070 XT Oc 47.499,00 TL Paraf 6,Axses 5 Taksit

baba bu fiyatlar ne lan insanlar bu kartları 33 34 falanken almıyordu ne oldu bu fiyatlara kafayı yersin ya
  16. sinansc

RTX 5070 14600kf 64gb Ram Beyaz Sistem 70k Aldım Sizce Fiyatı Nasıl ?

kral sen ne yappmışsın ya abooo mükemmel ticaretler karşı tarafı hipnoz edip mi ikna ediyosun napıyosun bize de söyle
  17. sinansc

RTX 5070 14600kf 64gb Ram Beyaz Sistem 70k Aldım Sizce Fiyatı Nasıl ?

kral anakartı değiştir de bu nasıl fiyat kimden aldın ahahaha
  18. sinansc

Kasamın Alt Tarafına Reverse Fan Almaya Gerek Var mı ?

sıcaklık derdim olmasın kasamın içi püfür püfür essin rahat çalışsın diyorsan alınır, ama sıcaklık 65 70 derece olmuş çokta umrumda değil diyorsan boşuna masraf olur. ben olsam alırdım birazda göze hitap etmeli
  19. sinansc

G.Skill Trident Z5 Rgb 48 GB (2x24) 6800 MHZ Cl34 Alınır mı?

kesinlikle alınır, ama 48 ram ihtiyacın olur mu bilemiyorum ama fazladan ram göz çıkarma hemen çök
  20. sinansc

5060 Ti 16gb İçin Am4 İşlemci Önerisi

üzerine bir miktar daha para toplayıp ddr5 sisteme geç ddr4 yetiyor bana diyorsan 5600 al geç parana yazık edersin diğer türlü
Geri