Arama sonuçları: *

• Users: TotemReis
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Kampanyaya katıl dediğim anda birkaç gün önce ödemesini yapmış olduğum youtube premium ödemesi kartıma iade oldu, geçmişe yönelik hareketleri dahil etmeleri çok iyi, bonus'ta böyle şeyler olmuyor mesela.
  2. T

Ryzen 7 5700x Alınır mı Sizce ?

x eklemeyi unutmuşum hocam düzelttim eyvallah.
  3. T

Ryzen 7 5700x Alınır mı Sizce ?

5600x de 5700x de 32mb L3 cache belleğe sahip, 5700x de fazladan 2 çekirdek var ama fps oyunlarında anlamı yok, aralarındaki fiyat farkı fazlaysa 5600x alıp geçin, 5500de 16+3mb cache olduğu için 5600x arasında uçurum var ama 5600x ve 5700x çok yakın.
  4. T

RTX 5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü?

Ben şu 2-3 yıl götürür mü olayını pek anlamıyorum hocam, her sene onlarca AAA oyun çıkmıyor ki zaten şuanki oyunları istediğiniz derecede oynatıyorsa, 2-3 sene boyunca da o oyunları oynatacaktır, yeni oyunlarda yetersiz kalırsa da ayarları bir düşüğe çekersiniz olur biter.
  5. T

Fanlarımı Anakarta Bağlayabilir Miyim?

Anakartınızın üzerindeki Fan çıkışlarına bakın hocam ama bana uyumsuz gibi geldi, normalde soketin alttaki görseldeki gibi olması gerekiyor anakarta bağlanabilmesi için.
  6. T

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Çok rahat yeterli
  7. T

Itopya Kendin Topladan Bu PC Alınır mı

Ben evlenirken de gram altın 100TL'den düşüktü 🤣
  8. T

Çözüldü✓ Ekran Kartı Almak İstiyorum 0 mı Olsun 2. El mi?

Yüzyüze görüşüp test edemeyecekseniz ikinci el almayın hocam, o fiyata ikinci el olarak alabileceğiniz en iyi kart 9060xt'nin 16gb versiyonu olur, tabi sıfır fiyatlar sürekli yükseldiği için bu kartın ikinci eli de yükselmiş olabilir.
  9. T

🔥İndirim Ryzen 5 5500 RX 7600 Sistem 32.399 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

Özellestirme seceneklerinde 5600 islemci de var, almışken onu almak mantıklı geldi.
  10. T

Araç Önerisi Lazım Clio İçin Ne Düşünüyorsunuz

1.3 tce Clio'lar da üretildi 2020'de, Clio hacim olarak sınıfındaki en geniş araç olabilir, Polo, fiesta, c3, 208, i20 kullanmış biri olarak en rahat ettiğim araç Clio'ydu, ikincisi fiesta, üçüncü i20, boyum 1.85. 1.0 tce clio veya 1.4mpi i20 alacaksanız güzergahınız rampalı ise çok...
  11. T

3kparam Var 15001500 Bölüp Kulaklık ve Klavyemi Yoksa 3k Paranın Tamamı Klavyemi

Klavye önerecek arkadaşlar olacaktır, benim tavsiyem uyguna klavye bulursanız kalan miktarı saklayın birikim yapın öyle kulaklın alın derim. 1500e alacağınız kulaklık elinizde kalır hocam,
  12. T

Old Spice Captain 50 Ml Erkek Stick Deodorant 85₺

Geçen hafta Whitewater aldım ben amazondan 150tl civarıydı sanırım hocam.
  13. T

Solidworks,Autocad ve 3a Oyunlar İcin Sistem Tavsiyesi

AAA oyunlarda ekran kartınızın güçlü olması gerekir, Solidworks gibi uygulamalarda çizim yaparken işlemci ve ram performansı daha ön planda olmakla beraber 3d render yaparken Nvidia kartlar daha avantajlı oluyor. 9700x işlemci, 5070 ekran kartı ve mümkünse 32gb ram gibi bir setup toplamanız...
  14. T

2.El Bu Sistem Alınır mı?

Ekran kartı sorunsuz ise 45 eder hocam, 3000 serisi mining dönemlerine denk geldiği için mining yapılmış veya yorgun bir kart olabilir, bunu anlamanın bir yöntemi var mıdır bilemiyorum ama sistem bence iş görür.
  15. T

Çözüldü✓ 7500f İslemci Sogumuyor

4 bakır borulu 120mm fanlı bir model yeterli gelir hocam.
  16. T

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

Bu yüzden çok daha ucuz hocam.
  17. T

İnce Hesap Daemon Rx9070xt Li Sistem Alınır mı?

Hocam anakart pek iyi değil, o soğutucu da 7800x3d'ye yetersiz kalır. Biraz daha pahalıya bile olsa kendiniz toplamanız mantıklı, en azından bilesenleriniz iyi olur.
  18. T

8-12k Bütçe 1-2tb M2 SSD Önerisi

Hocam oyun için kullanacaksanız dram'e takılmayın, dram'i var diye 1tb alacağınıza 2tb bilindik bir marka alın geçin, 1tb almak mantıksız oyunların boyutları çok büyük, kesinlikle 2 almak lazım. Kioxia, wd, samsung gibi markalardan indirimde ne denk gelirse alabilirsiniz.
  19. T

4k İçin 5070 Yeterli mi?

Hocam nvidia fiyatlari düşsün diye amd'ye yönlendiriyor :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  20. T

Psu Mu Ram mi Geliştirmeliyim

Psu kampanyaları sık sık denk geliyor, iyi bir markanın 750w psu'su yeterli, 850w denk gelirse onu da alabilirsiniz, geleceğe yönelik 1000w falan alın diyenleri umursamayın, hele işlemcini değiştir diyenler tamamen bilgiden uzak yorum yapıyor, 1080p'de neyin darbogazı olacakmış bu işlemci cs'de...
Geri