Arama sonuçları: *

• Users: plotrix
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. plotrix

Çözüldü✓ Gamegaraj 9060xt Sistem Hatası

Hocam sistem amd olduğu için xpm den expoya çevireceğim ondan önce açmadan deniyorum sıkıntı onda mı diye
  2. plotrix

Ram'i 6000mhz EXPO olarak ayarlamadığım için mi tam çözemedim
  3. plotrix

Kardeşime Donanım Arşivinin paylaştığı 9060xt li sistemi 48k ya aldım. Bugün elime ulaştı. Ekran kartını takıp, win 11 proyu kurup sistemi açtım. Bios'u güncelledim ve 6000mhz e çektim ram'i. Yaşadığım sorun bilgisayar çok yavaş açılıyor en başta siyah ekran geliyor ve bir süre geçtikten sonra...
  4. plotrix

Önce Ekran Kartını Almak Mantıklı mı, Yoksa Hata mı Yapıyorum?

Eywallah hocam Gamepower warcry'ın eski modellerinden büyük ihtimalle sığar.
  5. plotrix

Olabilir hocam. İlk başta ben de daha çok 9950X tarafına bakıyordum, özellikle çekirdek sayısından dolayı. Biraz araştırdım kullandığım programlar ve ai tarafında çok intel'in çoklu çekirdek avantajı daha fazla. Arada oyun da oynuyorum ama arkadaşın da dediğin gibi rekabetçi FPS oyuncusu değilim...
  6. plotrix

Haklısın hocam dediğim gibi ilk defa sistem topluyorum ve herkes amd toplayınca kafam da bu daha mantıklı düşüncesi geldi. Ayrıca kuzenim amd topla olurda satarsan 2.eli hızlı gider demişti. İlk başta düşündüm direkt am5 ddr5 sisteme geçmeyi ama malum ramlar falan biraz daha uyguna getirmeye...
  7. plotrix

lk başta ben de çekirdek sayısından dolayı 9950X düşünüyordum. Sonra biraz araştırınca 9800X3D daha mantıklı gelmeye başladı çünkü arada oyun da oynuyorum. Zaten işlemciyi hemen almayacağım, hangi modeli indirimde yakalarsam ona göre karar vereceğim. Anakart seçimini de ona göre yaparım.
  8. plotrix

Hocam aklımda 9800x3d var ama biraz indirim kovalayayım diyorum şimdiden kart ile psu alıp öyle toplamak mantıklı gelmişti
  9. plotrix

Başlıkta gördüğünüz gibi bu sisteme 5070 Ti, 5080 ile yükseltmeye başlamak mantıklı mı? İlk defa sistem toplayacağım o yüzden çok fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. Mevcut sistemim: Ryzen 5 5500 B450M anakart 16 GB DDR4 RAM RX 5500 XT 4 GB 550W PSU 2K / 1440p monitör Kullanım amacım...
  10. plotrix

Sistem Upgrade Konusunda Yardım ve Tavsiye

Merhaba arkadaşlar, Şu an kullandığım sistem: Ryzen 5 5500 B450M anakart 16 GB DDR4 RAM RX 5500 XT 4 GB 550W PSU 2K (1440p) monitör Kullanım amacım sadece oyun değil. Aktif olarak video düzenleme ve render işleriyle uğraşıyorum. Mevcut sistemimde özellikle yüksek çözünürlüklü projelerde...
Geri