Arama sonuçları: *

• Users: SirRoach
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Fitgirl Repack Güvenilir mi mi?

.Site ile biten yerden hocam
  2. S

Hocam mafia the old country özellikle. 1 senedir takip ediyorum en baba gelen indirim %30 el insaf gerçekten. Steam bence artık el atması lazım bu durumlara indirim oranlarını kendisi belirlemeli bence.
  3. S

Hayatım boyunca fake sitesi ile karşılaşmadım ve indirme de yapmadım şimdi ben mesela bugün gelecek indirimler de kararı vericem kesin olarak internet topluluğu çok seviyor bu siteyi ve kurucuları genel olarak da herkes ordan oynuyor ben niye oynamayayım binlerce tl para vereyim. Bu işler bide...
  4. S

ryzen 7 7800x3d ve 5070 var sistemimde altından kalkacağını düşünüyorum ama sonucunda yıpranır mı emin değilim. Yaparsam ilk defa bu sistem de repack setup kurmuş olucam hala cesaret edemedim.
  5. S

Anladım hocam teşekkür ederim iyi forumlar.
  6. S

Sizin yönteminize de saygı duyuyorum hocam fiyatlar inanılmaz absürt. Bu gidişle şimdi kurup indiricem gibi repack. 1790783890 Dediğinizi tam anlayamadım. Repack setup işleyişini mi tanımladınız tercih ettiğiniz kısımda?
  7. S

O yola bir defa başvurdum ama sonrasında daha denemedim hep kendim aldım 1790783639 Repack kısaca güvenilir hocam benim zamanında yaptığım araştırmalar gibi.
  8. S

Qbittorrent den indirip kuruyordum ekstra kurma yolları var mı bilmiyorum qbittorentten indirdikten sonra da dosyadan setup çalıştırıp bitiriyordum. 1790783511 007 first light, mafia the old country, resident evil requiem gibi ve vb.
  9. S

Hocam dediğim gibi çok kararsızım ama bir yandan da dürtülüyorum. İkilemde kaldım tamamen
  10. S

Şimdi malum ülkemizde oyun fiyatları pahalı ve almak güç. Eski bilgisayarımda sonu ".site" ile biten siteden indirme yapıyordum tereddüt etmeden ama yeni sistem topladım yakın zaman da ve bende anlamsız bir korku ve ön yargıya neden oldu. Steam'de önümüzdeki günlerde 1-8 ekim tarihleri arasında...
  11. S

Cs2 Faceit Görevleri Yapmak İmkansız mı?

hocam okullar açılsın da bi zaten harçlık vs. ekipman dizicem ben devam ederim faceite yine ama henüz bolca vaktim varken bıçağı almak istiyorum şahsen çünkü oyundaki çok sevdiğim bır bıçak kendisi.
  12. S

gerçekten bağırıp çağırarak küfür etmek istiyorum hayır kötüde oynamıyorum inanılmaz. 16.33 den itibaren maç atıyorum
  13. S

şuan çalışamam. Ameliyat oldum ve bir yerde çalışmam mümkün değil. 1788984213 tek yapanlarda var aslında 1788984221 10 saatten fazla oynuyorum zaten.
  14. S

8 lvl de çile çekiyorum yemin ederim uğraşıyorum uğraşıyorum emek veriyorum karşılığı asla yok karşıya süper isimler geliyor kendi takımıma bakınca inanamıyorum.
  15. S

Herkese selam arkadaşlar 1 Eylül'de premium aldım ama bu kadar mentalimi zorlayacağını düşünmedim hiç. FACEIT'in yeni gelen premium görevinde ki bıçağı almak için yoğun çabayla aim çalışıyorum, DM kasıyorum, videolar izliyorum ama bir yere gelemiyorum ya da geliyorum ucundan dönüyorum. Neyse...
  16. S

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

Sağolun hocam iyi günler teşekkür ederim.
  17. S

Rahatladım hocam artık oyun oynamaya gidebilirim demi :D
  18. S

yükte değil şuan bakabilirsiniz ben alamıyorum pek.
  19. S

Hayır daha denemedim az sonra deneyeceğim.
Geri