Arama sonuçları: *

• Users: Keos_267
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

PC'M OYUN OYNARKEN KAPANIYOR RESET ATIYOR İMDAT

Hocam selamlar. Bu durumu nasıl çözdünüz? Bende aynı sorunu 240mm sıvı soğutucusundan 360mm'a sıvı soğutucuya geçince yaşamaya başladım. Bilgisayar çok garip şekilde bazen yük altında bazen durup dururken kendini kapatıyor kernel hatası ile.
  2. K

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor

Yok hocam sistemi yeni topladım zaten 1 1.5 ay kadar oldu. Herhangi bir overlock ya da undervolt yapmadım. Sadece ramlar için expo açıktı biostan onuda bugün kapattım çözer mi diye ama fayda etmedi.
  3. K

Kernel-Power Hatası Bilgisayar Sürekli Kapanıyor

Windows update ile gelen bir sorun mu acaba. Bende aynı sorunu yaşıyorum bugün bir kaç kişi daha aynı dertten müzdarip olmuş çözemedim henüz.
  4. K

10dk stres testi kuruyorum mesela sorun yok hata da vermiyor testi kapatırken kapanıyor. Oyun açarken oldu bir kez, hogwarts legacy 2 oyunda yaptı 2 kez. Ama sıcaklıklar hep normal değerlerde oluyor bu kapanmalarda. 360mm sıvı soğutucu var, 7 fanlı bir kasa. 1000w yetersiz kalıyor dicem ama...
  5. K

Şimdi olay görüntüleyicisinden kontrol ettim 1 hafta öncede de yine aynı hatayı 5 6 kez vermiş ama hiç farketmemişim bugün 7 kez sürekli güç kesince occt vb ya da farklı oyun alternatifleriyle zorlayarak ısınma kontrolüyle deniyorum ama tutarsız kapanıyor.
  6. K

Selamlar, Yaşadığınız sorunun aynısı benimde başıma geldi ve bende hala çözüm bulamadım. Hiç bişey yokken bir anda oldu ve power bir anda güç kesip kasayı kapatıyor. Kernel-Power 41 (63)" ve "Eventlog 6008" hatalarını alıyorum. Sıcaklık kontrollerini yaptığımda ısınma sorunu da yok. Stres testi...
  7. K

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

Amazonda da 4297 tl şuanda yine dey elektronik satıcılı.
  8. K

🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim. Beyaz renginden aldım. 7800x3d işlemci ile furmark cpu burner testinde max 78 - 79 dereceleri gördüm. Yorumlarda ses ve titreşim sorunundan çokça bahsedilmiş ama ben bir sıkıntı yaşamadım. Stress testinde fanlar 2000 rpmlerde çalıştığı için fan sesi...
  9. K

8000 - 9500 TL Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

Bende koltuk arayışındaydım. Hawk fab v4 ile xdrive 15’li plus arasında kalmıştım. Bugün Xdrive’a karar verdim amazondan sipariş verdim %7 sepet indirimiyle 9000’e geldi.
Geri