Arama sonuçları: *

• Users: massivemad09
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Gaming Monitör Önerisi (Acil Bugün Almam Gerekiyor) 6-8k Arası

üstteki samsung g5 2k ve 27 inch daha iyi değil mi buna göre? bu 24 inch hd
  2. M

Teşekkür ederim güzel duruyor inceliyim. Yukarıdaki markalara nazaran samsung daha garanti değil mi?
  3. M

Teşekkür ediyorum. İlk defa gördüm bu markayı inceliyim sağol. Bu tür piyasadaki büyük markalar dışındaki ürünlerin garantisi, servisi vs. sıkıntı olmaz mı? Biraz başımı ağrıtmayacak bir şey arıyorum :D
  4. M

Teşekkür ederim. Ekran kartı bilgisayarı değişmeyi düşünüyorum ya ilerde witcher 4 çıkmadan :D o yüzden ilerisi için de kullanışlı olur 2k da olsa bu fiyatlara var mıdır tabi bilmiyorum. 1780898851 https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27g440a-b-1ms-144hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html...
  5. M

Ben biraz daha böyle bilindik markalar daha garantidir gibi yaklaşıyorum :D lg samsung vs. gibi. Asus bu konuda üzdü beni uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum. Önerin için çok teşekkür ederim hemen inceliyorum.
  6. M

Merhabalar, Yazılım mühendisiyim. Dün asus monitörüm bozuldu yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum. Ekranda kırmızı yatay çizgiler oluşmaya başladı şimdi tamamen kayarak tüm ekranı kaplamaya başladılar, artık kullanılmaz hale geldi. Hem iş hem de hikayeli oyunlar oynuyorum arada film,dizi izliyorum...
Geri