1 ms mprt değeri var Samsung monitörün ve 200 hz, parlaklığı da 300 cd/m². Samsung g5 hikayeli oyunlar için gayet iyi fakat rekabetçi oyunlar için benim...
Aoc 25G4SRE 24.5 bütçeni 500 TL aşıyor ama alabilirsin. Sadece pivot ve yükseklik ayarı yok , onun için de monitör standı alabilirsin ya da bu modelin Aoc...
bence öyle bende 2 msi kullanıyorum tek bir samsung olede gecicem etrafımdada smasung ve samsungun oled monitorunu kullanan cok kisi var herhangi bir...
27 inç alacaksanız 2k çözünürlüğü olmasına dikkat edin. Attığınız LG full hd. Şu monitörü kullanan çok var forumda ayrı bir konu açıp sorabilirsiniz memnun...
Teşekkür ediyorum. İlk defa gördüm bu markayı inceliyim sağol. Bu tür piyasadaki büyük markalar dışındaki ürünlerin garantisi, servisi vs. sıkıntı olmaz mı...
Teşekkür ederim. Ekran kartı bilgisayarı değişmeyi düşünüyorum ya ilerde witcher 4 çıkmadan :D o yüzden ilerisi için de kullanışlı olur 2k da olsa bu...
Ben biraz daha böyle bilindik markalar daha garantidir gibi yaklaşıyorum :D lg samsung vs. gibi. Asus bu konuda üzdü beni uzun süre kullanabileceğim bir şey...
Hocam kesinlikle bu monitörü alın, iki gün önce ben de aldım ve gayet memnunum.
İnceleme videosu var, içini açıp gösteriyorlar, kesinlikle tek önerim bu.
Merhabalar,
Yazılım mühendisiyim. Dün asus monitörüm bozuldu yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum. Ekranda kırmızı yatay çizgiler oluşmaya başladı şimdi tamamen...