Arama sonuçları: *

• Users: asdasdasds
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Ups Cihazı Kesin Alınmalımı ve Öneri

2 sistem birbirine yakın duracaksa iki sistemi de en azından 30-60 saniye açık tutabilecek uygun fiyatlı bir model bakabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede sık sık kesinti oluyorsa her seferinde bu stresi yaşamamak için değebilir belki.
  2. A

Çözüldü✓ İkinci El MSI Geforce RTX 5070 Gamıng Trıo Oc Alınır mı Sahibinden

O bile 40a dayandı hatta geçmiş bile olabilir.
  3. A

Ipad Air M4 Almayı Düşünüyorum Hata mı

Bence tabletin içindeki işlemci basit oyunları oynatacak seviyede olsa yeter. Tablet dediğin ekranı mükemmel olsun sarjı çok uzun gitsindir. Hem ekosistem apple alıyorsan avantaj değil dezavantaj.
  4. A

Çözüldü✓ İkinci El MSI Geforce RTX 5070 Gamıng Trıo Oc Alınır mı Sahibinden

Sıfır fiyatı 35-36k civarı zaten sırf model için alacağım diyorsan alınır.
  5. A

Yardım (4090 Bilgisayarda Sorun Var)10k TL ile Alınabilecek En İyi SSD 1tb

KC3000 bu fiyata belki bulunabilir ama büyük ihtimal biraz aşar. Tertemiz ssd. Ömür farkı üretim maliyeti farkı. TLC aynı fiyatta üstün Küçük dosyalarla uğraşırken hızın çakılması sorununu çözüyor.
  6. A

Ups Cihazı Kesin Alınmalımı ve Öneri

UPS yani kesintisiz güç kaynağı, bir elektrik kesintisi durumunda devreye giren ve cihazı bir süre daha çalıştırabilmenizi ve güvenli bir şekilde kapatabilmenizi sağlar. Cihazın aniden kapanması teoride bazı bileşenlere zarar verebilir ama yıl olmuş 2026 bunu ne yaşadım ne yaşayan gördüm...
  7. A

5070 Ti Alacağım Bu Fiyatlardan Alınır mı?

5070 ti lazım
  8. A

5070 Ti Alacağım Bu Fiyatlardan Alınır mı?

5070 ti alacağım fakat en ucuzu bile 55k seviyesine geldi. İndirim mi beklemeliyim yoksa hemen almalı mıyım bu fiyatlar düşer mi?
  9. A

2-4 Bin TL Civarı Monitör Tavsiyesi ?

Bu söylediklerimin hepsini ne kadar ucuza alabiliyorsak. OLED olmasın.
  10. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Stokta kalan ürünler belli
  11. A

https://incehesap.ggbaba.info
  12. A

Çip üreticisi önemli çip aynıysa genel olarak ram performansı değişmez.
  13. A

Paranın yettiği
  14. A

Yardım Teknorya Vs İncehesap

Bana tray intel işlemciyi amd kutusunda yolladılar kutu kapanmıyor diye de lastiklemişler.
  15. A

Aramada problem yok ama arama yapmak gerekiyor bu özelliği direkt bütün haftaları görüntüle tarzı bir şekilde seçildiğinde her durumda bütün haftaları görüntüleyen bir hale getirsen daha kullanışlı olur. Ama bayağı kullanışlı site eline sağlık. 1785512374 .
  16. A

Kral şu siteye bir ayar çeksen mükemmel olur ya türkçe karakterler yok hizalamalar yamuk falan yarım saatini alır maksimum. + Tüm haftalarda ara özelliğinin arama yapmadan kategori seçmeden direkt bütün ürünleri listelemesi lazım bu haliyle pek işlevli olmuyor.
  17. A

Şimdi fark ettim isim düzenlemesi şahaneymiş yapan moderatörün eline sağlık :) 2k veya 4k olacak 1785511483 Başlık*
  18. A

27 inç boyutta 10-bit renk derinliği (gerçek 10 bit) ve yüksek renk gamut kapsamı sunan bir monitör lazım. Çözünürlük 2k veya 4k. Oyun ile işim yok 120 hz yenileme hızı yeterli olur. Flicker free olması şart.
  19. A

Her cuma günü pörtleyen o konu. Yeniden selamlar monitör bekliyorum monitör gelir mi sizce?
  20. A

19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Klavye olarak alınmaz. Koleksiyon ürünü olarak alınır.
Geri