Arama sonuçları: *

• Users: MontreX_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Öneri 50-55 Bin TL Laptop Önerisi

Hocam birde 2 yıl sonra garanti bittikten sonra +ram ile +ssd takabilirim değil mi bir sorun yaratmaz değil mi ?
  2. M

haftaya sipariş edecektim o zaman 50 bine alınabileceklerde en iyisi diyorsanız Asus Tuf alayım çok teşekkür ederim aldıktan sonra başka alacaklar için foruma kendi görüşlerimi de yazarım o zaman Allah razı olsun hocam :) bütçem 58 binlere çıkabilseydi keşke i7 alırdım fakat buda uzun yıllar...
  3. M

Çok teşekkürler ısınma sorunu ışık sızma gibi kroniği var mıdır acaba diğer kullanıcılarda anakart ile ilgili sorun yok derse o zaman ya bunu ya da Asus Tuf A16 arasında seçim yapacağım o zaman teşekkürler hocam
  4. M

kronik sorunu var mıdır acaba anakart yanma bios sorunu falan 1782387170 önceki lenovo serilerinde anakart yanması var alınmaz denilmişti bu yüzden soruyorum beni 7 8 yıl götümesi lazımda şimdiden teşekkürler
  5. M

Çok teşekkür ederim bilgisayar almakta ki amacım dengeyi bozmak değil de hafta içindeki yorgunluğu haftasonları oyun oynayarak kafa dağıtmak almışken de güzel bir bilgisayar alayım diye düşündüm. Malum ekonomik şartlar her şey artışta almışken 7 8 yıl götürsün üniversite içinde işime yarasın diye...
  6. M

Anakart yanma sorunu var mıdır acaba bu akşam uzun bir araştırma yaptım ve lenovodan uzak durun kötü dahi olsa Asus alın gibi şeyler gördüm ekran kartları aynı fakat işlemci konusunda büyük bir fark var gibi bu yüzden soruyorum
  7. M

Yardım edebilecek yok mu ?
  8. M

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15irx10-83je00jmtr-i5-13450hx-16-gb-512-gb-ssd-rtx5060-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1183085996.html İkisi arasında hangisi iyidir ikisi de 50 bin TL benim için uzun ömürlü ve hem üniversite de hem de oyun bakımından işimi görecek...
  9. M

Laptop altına ise https://www.akakce.com/laptop-sehpasi/en-ucuz-fibaks-aluminyum-ayarli-laptop-macbook-uyumlu-notebook-yukseltici-tutucu-stand-fiyati,1261955249.html bunu alıp hem evde hem de üniversitede kullanmayı düşünüyorum malum laptoplar ısınınca fan sesleri artıyor sizlerin de önereceği...
  10. M

Merhaba arkadaşlar bu sene sınava hazırlanacağım ve hem ders çalışıp hem de oyun oynayabileceğim bir laptop alacağım. Bilgisayar Müh. düşünüyorum ve beni 10 yıla yakın götürebilecek güçlü bir laptop arıyorum. Oynayacağım oyunlar; CS2 , Forza Horizon 5 , Assassin's Creed serisi , Hitman serisi ...
Geri