Aynısını kullanıyorum şu ana kadar sorun çıkartmadı. Diğer taraftanda anakart yanması hakkında bilgim yok. Bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa eğer iyi olacaktır.
50K'ya A16 almak çok mantıklı. Bütçe artarsa i7 HX ve 17 inç olduğu için lenovo da mantıklı. CS2 gibi oyunlarda HX işlemcilerdeki L3 cache güzel performans...
haftaya sipariş edecektim o zaman 50 bine alınabileceklerde en iyisi diyorsanız Asus Tuf alayım çok teşekkür ederim aldıktan sonra başka alacaklar için...
Çok teşekkürler ısınma sorunu ışık sızma gibi kroniği var mıdır acaba diğer kullanıcılarda anakart ile ilgili sorun yok derse o zaman ya bunu ya da Asus Tuf...
Çok teşekkür ederim bilgisayar almakta ki amacım dengeyi bozmak değil de hafta içindeki yorgunluğu haftasonları oyun oynayarak kafa dağıtmak almışken de...
Anakart yanma sorunu var mıdır acaba bu akşam uzun bir araştırma yaptım ve lenovodan uzak durun kötü dahi olsa Asus alın gibi şeyler gördüm ekran kartları...
Merhaba arkadaşlar bu sene sınava hazırlanacağım ve hem ders çalışıp hem de oyun oynayabileceğim bir laptop alacağım. Bilgisayar Müh. düşünüyorum ve beni 10...