Arama sonuçları: *

• Users: Pyhtonwq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Pyhtonwq

Hala Ddr4 Sistem Toplanırmı?

last of us part 2 Fh 6 Rainbow six siege Mortal kombat 1 Cs 2 vb klasikleşmiş fps oyunları (Fh 6 hariç bütün oyunları şuan ortalama ayarlarda oynayabiliorm 5070 e geçince hepsini ultrada dlss açık bi şekilde 80-90 oynarım diye düşünüyorum? ram yetermi orasını bilmem çok hakim değilim sadece...
  2. Pyhtonwq

yok hocam haklısınız daha henüz bir bütçem yok çunku ztn almaya kalkarsam am5 e geççeğim için parçaların hepsini birden değiştirmem gerekicek ama ramlar için 20k dan fazla ayırmaya gözüm yok ztn öyle wow bi performansda beklemiorm en baba ayarlarda 60-70 fps te takılı kalsam yeter ram konusunda...
  3. Pyhtonwq

bilemiorm fakat 2. el ram almaya kaldıysam vay halımıze :confused: evet monitörüm 1080p 16 gb ram almayı düşünmüorm açıkcası ztn am5 geççeksem o bütçeyi kafadan çıkarmak lazım 5060ti hakkındada 3-4 k ekleyip asusun 5070 lerini alabılıorsn ztn ama f/p açısından dediğiniz mantıklı ilginize...
  4. Pyhtonwq

işte evet uzun ömürlü olmasıda bi şey nereye kadar elinde sonunda yükseltirken geçilcek am5 e işte bilemiyorum ddr5 ramları 16-17 tl ye kapatabilsem böyle indirimle fln am5 e geçerim kesinde işte yakalayamadım öyle bir fırsat mlsf
  5. Pyhtonwq

hmm 3200 mhhz olduğundan dolayımı ? 5600 biraz ucuz diye gözüme öyle geldi glb
  6. Pyhtonwq

şuan 5 5500x var fakat ekran kartını alırsam 5 5600 e geçmeyi düşünüorm amazonda bir yorum dikkatımı çekmişti arkadaş ddr4 de 5 5600 ile darboğazsız bir şekilde rahatça oyunlarda güzel fpsler yakaladığını paylaşmış ben darbogaz yapar diye düşünmüştüm açıkcası ddr5 e geçme niyetim bi denli oydu...
  7. Pyhtonwq

6k Kulaklık Önerisi

hocam hyperxin softwarelarının kullanımının zor olduğunu duymuştum logitechde böyle bir problem yaşamassın ayrıca bütçen 6-7k yı zorlarsa kablolu g pro x se dense g733 e bakmanı öneririm ama bu ikisi arasındaysan kesinlikle cloud 3s daha iyi bir seçim olacaktır
  8. Pyhtonwq

Merhabalar günümüz ram fiyatları malumken sormak istediğim bir kaç şey var ben şuan aktif olarak 3050 ti lı ddr4 16 gb ramlı bir sisteme sahibim ve bunu 5070 e yükseltip ramide 32 ye atmak istiorm fakat aklımdaki soru şu bunu ddr4 motherboardda kalıp ramı 32 ye mi çıkarmalıyım yoksa ddr5 e geçip...
  9. Pyhtonwq

12 GB RTX 5070 E İşlemci Önerisi

yani daha belli değil biraz havali konuşuyorum amma tahmini 13-14k fln işlemci için hocam 1782810099 doldurabileceğime inanmadım fiyatlara bakınca 16gb 5060ti ile 12gb 5070 arasında 3-4k gibi fiyatlar gördüm 70 gözüme daha güçlü geldi mantıken ama paraya bağlı bilemedim amacım ztn uzun omurlu...
  10. Pyhtonwq

hmm anladm hocam peki bişey daha sorcam 32 gb ram gerekli demi böyle bi pc için ister istemez ram fiyatlarıda malum amma elden bişey gelmez gibi duruor....
  11. Pyhtonwq

ryzen 5 mi hocam ryzen kaç yazınca r5 7500f çıkıorda 1782803245 hocam amd tarafında ram konusu harici işin yabancısıyım aslında pek bi bilgim yok onlar hakkındasaf güç olarak daha güçlü olduklarını bende duydum ama dlss ile yarışırmı orasını bilmiyorm 7500f in fiyatı biraz ucuz geldi 7800x3d...
  12. Pyhtonwq

Selamlar yazın eğer param olursa pc yi ddr4 den ddr5 e yükseltip sistemi yenilemeyi düşünüyorum fiyatlar ateş pahası olmuş ramlarden dolayı bütçeden tasarruf etmeye çalışıyorum 5060 ti 16 gb yada 5070 alabilirsem para durumuna bağlı amd işlemci önerisinde bulunabilirmisiniz ekran kartının...
Geri