Pyhtonwq

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Pyhtonwq
      Pyhtonwq, Klavye kategorisinde 4k Ya Klavye Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar öz ve açık olmaya çalışıcam gereksiz absürt fiyatlara satılan logitech steelseries vb markaların klavyelerini gördüm çok güzeller fakat fiyatlar...
    • Pyhtonwq
      Benim de ddr4 sistemde gpu bozuldu, en az 20k çıkacaktı cepten, üstüne işlemci de lazık olacaktı, yani 26 falan gibi, am4'e para harcayacağıma üzerine 20 25...
    • Pyhtonwq
      5800x3d o parayı verene kadar o parayla AMD5 işlemci ve anakart alıyorsun çok garip bir fiyatta satılıyor muhtemelen üretimi yok diye 5600 ile 5070...
    • Pyhtonwq
      The Last of Us Part II haricinde (o bile dahil olabilir belki) hiçbir oyunda 32GB'a muhtaç değilsin ki. Neden 32GB RAM çok öncelikli gibi 16GB RAM...
    • Pyhtonwq
      Ben çok eskiden topladım hocam 3090 ti 5800x3d sistemi Şuanda 64gb dayım ddr5 platformumdayım İmzada yazdığım sistemdeyim şuan 1783165949 Sakın 5800x3d...
    • Pyhtonwq
      Pyhtonwq, Hala Ddr4 Sistem Toplanırmı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      last of us part 2 Fh 6 Rainbow six siege Mortal kombat 1 Cs 2 vb klasikleşmiş fps oyunları (Fh 6 hariç bütün oyunları şuan ortalama ayarlarda...
    • Pyhtonwq
      yok hocam haklısınız daha henüz bir bütçem yok çunku ztn almaya kalkarsam am5 e geççeğim için parçaların hepsini birden değiştirmem gerekicek ama ramlar...
    • Pyhtonwq
      bilemiorm fakat 2. el ram almaya kaldıysam vay halımıze :confused: evet monitörüm 1080p 16 gb ram almayı düşünmüorm açıkcası ztn am5 geççeksem o bütçeyi...
    • Pyhtonwq
      işte evet uzun ömürlü olmasıda bi şey nereye kadar elinde sonunda yükseltirken geçilcek am5 e işte bilemiyorum ddr5 ramları 16-17 tl ye kapatabilsem böyle...
    • Pyhtonwq
      hmm 3200 mhhz olduğundan dolayımı ? 5600 biraz ucuz diye gözüme öyle geldi glb
    • Pyhtonwq
      şuan 5 5500x var fakat ekran kartını alırsam 5 5600 e geçmeyi düşünüorm amazonda bir yorum dikkatımı çekmişti arkadaş ddr4 de 5 5600 ile darboğazsız bir...
    • Pyhtonwq
      Pyhtonwq, 6k Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam hyperxin softwarelarının kullanımının zor olduğunu duymuştum logitechde böyle bir problem yaşamassın ayrıca bütçen 6-7k yı zorlarsa kablolu g pro x se...
    • Pyhtonwq
      Pyhtonwq, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Hala Ddr4 Sistem Toplanırmı? başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar günümüz ram fiyatları malumken sormak istediğim bir kaç şey var ben şuan aktif olarak 3050 ti lı ddr4 16 gb ramlı bir sisteme sahibim ve bunu...
    • Pyhtonwq
      Pyhtonwq, 12 GB RTX 5070 E İşlemci Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yani daha belli değil biraz havali konuşuyorum amma tahmini 13-14k fln işlemci için hocam 1782810099 doldurabileceğime inanmadım fiyatlara bakınca 16gb...
    • Pyhtonwq
      Pyhtonwq, 12 GB RTX 5070 E İşlemci Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hmm anladm hocam peki bişey daha sorcam 32 gb ram gerekli demi böyle bi pc için ister istemez ram fiyatlarıda malum amma elden bişey gelmez gibi duruor....
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,401
Üyeler
199,350
Son üye
Hynax4434

Geri