Selamlar öz ve açık olmaya çalışıcam gereksiz absürt fiyatlara satılan logitech steelseries vb markaların klavyelerini gördüm çok güzeller fakat fiyatlar...
Benim de ddr4 sistemde gpu bozuldu, en az 20k çıkacaktı cepten, üstüne işlemci de lazık olacaktı, yani 26 falan gibi, am4'e para harcayacağıma üzerine 20 25...
Ben çok eskiden topladım hocam 3090 ti 5800x3d sistemi
Şuanda 64gb dayım ddr5 platformumdayım İmzada yazdığım sistemdeyim şuan
1783165949
Sakın 5800x3d...
yok hocam haklısınız daha henüz bir bütçem yok çunku ztn almaya kalkarsam am5 e geççeğim için parçaların hepsini birden değiştirmem gerekicek ama ramlar...
işte evet uzun ömürlü olmasıda bi şey nereye kadar elinde sonunda yükseltirken geçilcek am5 e işte bilemiyorum
ddr5 ramları 16-17 tl ye kapatabilsem böyle...
şuan 5 5500x var fakat ekran kartını alırsam 5 5600 e geçmeyi düşünüorm amazonda bir yorum dikkatımı çekmişti arkadaş ddr4 de 5 5600 ile darboğazsız bir...
hocam hyperxin softwarelarının kullanımının zor olduğunu duymuştum logitechde böyle bir problem yaşamassın ayrıca bütçen 6-7k yı zorlarsa kablolu g pro x se...
Merhabalar günümüz ram fiyatları malumken sormak istediğim bir kaç şey var ben şuan aktif olarak 3050 ti lı ddr4 16 gb ramlı bir sisteme sahibim ve bunu...
yani daha belli değil biraz havali konuşuyorum amma tahmini 13-14k fln işlemci için hocam
1782810099
doldurabileceğime inanmadım fiyatlara bakınca 16gb...
hmm anladm hocam peki bişey daha sorcam 32 gb ram gerekli demi böyle bi pc için ister istemez ram fiyatlarıda malum amma elden bişey gelmez gibi duruor....