Arama sonuçları: *

• Users: rexy7
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Direksiyon Seti Önerisi

Açıkçası o kadar oynayacağımı düşünmüyorum o paraya debriyaj alırım daha mantıklı o tarz oyunları oynasam bile vd4 yeterli diye düşünüyorum
  2. R

Direksiyon Seti Önerisi

Doğru hocam peki vd4 ile vd6 arasında 3.299 değer mi yoksa vd4 alıp geçeyim mi
  3. R

Direksiyon Seti Önerisi

Anladım hocam teşekkür ederim şuan sadece idefix ile alakalı kafamda soru işaretleri var
  4. R

Direksiyon Seti Önerisi

Satıcı blackbox hocam bir de pxn vd4'ün yazılımı nasıl güzel mi sorun çıkartıyor mu
  5. R

Direksiyon Seti Önerisi

yani hocam şuana kadar daha çok pxn vd4 yorumu aldım çoğu kişi öyle diyor pxn v10 pro da iyi diyorlar ve bir sorum daha olucak idefix güvenilir mi aynı satıcı ile hepsiburada arasında 3400tl var 1782820814 pxn v10pro da diyorlar hocam ama genellikle pxn vd4 öneriyor çoğu kişi bir de idefix...
  6. R

Direksiyon Seti Önerisi

Çok teşekkür ederim hocam başka bir sorum olursa sorarım sizin içinde uygunsa
  7. R

Direksiyon Seti Önerisi

Anladım hocam başka önerebileceğiniz bir direksiyon seti var mı bunu da alabilirsin diyebileceğin
  8. R

Direksiyon Seti Önerisi

Hocam peki bu gaz pedalı fren vs hissiyatı nasıl moza da kötü diyorlardı
  9. R

Direksiyon Seti Önerisi

Pxn Vd4 de sorunlar vs oluyor mu hocam nasıl oyunlarda bağlama sorunu oluyor mu
  10. R

Direksiyon Seti Önerisi

Arkadaşlar t300 - moza R3-pxn vd4 arasında kaldım ama daha çok moza R3-pxn vd4 arasında kaldım lütfen yardımcı olun oynayacağım oyunlar genelde ets2 assetto corsa forza gibi oyunlar
Geri