R

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• R
      rexy7, Direksiyon Seti Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Açıkçası o kadar oynayacağımı düşünmüyorum o paraya debriyaj alırım daha mantıklı o tarz oyunları oynasam bile vd4 yeterli diye düşünüyorum
    • R
      Doğru hocam peki vd4 ile vd6 arasında 3.299 değer mi yoksa vd4 alıp geçeyim mi
    • R
      Anladım hocam teşekkür ederim şuan sadece idefix ile alakalı kafamda soru işaretleri var
    • R
      Satıcı blackbox hocam bir de pxn vd4'ün yazılımı nasıl güzel mi sorun çıkartıyor mu
    • R
      yani hocam şuana kadar daha çok pxn vd4 yorumu aldım çoğu kişi öyle diyor pxn v10 pro da iyi diyorlar ve bir sorum daha olucak idefix güvenilir mi aynı...
    • R
      Çok teşekkür ederim hocam başka bir sorum olursa sorarım sizin içinde uygunsa
    • R
      Anladım hocam başka önerebileceğiniz bir direksiyon seti var mı bunu da alabilirsin diyebileceğin
    • R
      Hocam peki bu gaz pedalı fren vs hissiyatı nasıl moza da kötü diyorlardı
    • R
      Pxn Vd4 de sorunlar vs oluyor mu hocam nasıl oyunlarda bağlama sorunu oluyor mu
    • R
      rexy7, Direksiyon/Gamepad kategorisinde Direksiyon Seti Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar t300 - moza R3-pxn vd4 arasında kaldım ama daha çok moza R3-pxn vd4 arasında kaldım lütfen yardımcı olun oynayacağım oyunlar genelde ets2 assetto...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,983
Üyeler
199,467
Son üye
Kartian

Geri