Arama sonuçları: *

• Users: Hosting
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Rog Strix OLED Xg27acdms 26.5inç 280hz 0.03ms 2k Qhd Gaming Monitör Alınır mı?

Ben baya bi araştırdım. Rog strix burn ine karşı aldığı tedbirler hoşuma gitti bir de yanlış anlamadıysam burn ine veya başka bir hataya karşı 3 yıl garanti sunuyor. Amazonda da 9 taksit imkanı var. yalnızca rekabetçi oyunlar için kullanacaksan yüksek hz ye yönelebilirsin. Ben 2k hikayeli...
  2. H

3 Kişilik PC Oyunu Önerisi

dy1 ve dy2 oynayabilirsiniz
  3. H

Beyaz Mouse Kullanılır mı?

Reload pro kullanıyorum yaklaşık 6 aydır felan gram kirlenme veya sararma yapmadı.
  4. H

🔥İndirim 20999 TL Gıgabyte Go27q24 240 Hz OLED

2k oled 4k düzden daha iyi görüntü veriyor. 4k oled de zor o paraya.
  5. H

9070 XT Deneyimleriniz

Kartın gücü konusunda hiçbir kuşkum yok. Sadece yazılımından korkuyorum. Yazılımı bazen sapıtıyor dedin ya mesela nasıl sapıtıyor?
  6. H

9070 XT Deneyimleriniz

Oem paket almayı düşünüyorum. 2k ayarlarda oyun oynayacağım. Ekran kartı 5070 düşünüyordum ama ileriye dönük wram nedeniyle sorun yaşayabileceğim söylendi. 5070 ti de bütçemi zorluyor. Geriye rahatlıkla beni günümüz ve ileriye dönük oyunlarda oynatabilecek 9070 Xt ekran kartı kalıyor. Belki de...
  7. H

150 Bin TL'ye Kadar Hazır Sistem + Monitör Önerisi

hocam teorik olarak yanma riski olan bi panel. Firmalar yanmasına karşı önlemini almışlar mesela sen pc başında ayrıldığında monitörde sensör var otomatik dinlenme moduna alıyor ama risk oled panelde her zaman var. Kalitesi tartışılmaz ama riskli. Sipariş verdim ben yarın gelecek keşke 3 5 ay...
  8. H

Fp biraz da kalite istiyorsan 2k 255 hz 14 bin tl ye https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27acmes-27-inc-03-ms-255-hz-fast-ips-2k-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor-1253233.html bu modeli (beyaz modeli de var görüntü önemliyse harika gözüküyor o 16k) Kalite performans...
  9. H

Hocam doğrudur gene de biraz daha sakin kalalım. Bütçen hayli hayli istediğin tüm özelliklere yeter. İnsanların yorumunun üstüne kendi fikrini katıp en iyi sistemi almak senin elinde. Bu arada monitör kısmında isteğin nedir? yüksek hz mi? 2k mı ? yoksa oled mi? Sistem konusunda yarını beklemeni...
  10. H

Çözüldü✓ Yüksek Performanslı Bilgisayar Arayışı

Teşekkür ederim hocam. Çok anlamadığım için nvidia ekran kartı daha uygun olur diye düşünüyorum kendime. 5070 wram'ından dolayı sorun çıkartır mı 2k ayarlarda benim çekincem o Ti modelini almaya gerek var mıdır? Çokta zorlamak istemiyorum bütçemi.
  11. H

Kimsenin kimseyi tahrik ettiği yok da senin tahrik olasın var sanırım. İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor bu kadar agresif olmaya ne gerek var? Çok biliyorsanız neden forumdan öneri istiyorsunuz.
  12. H

Mouse Hz Önerisi 8kmi 1kmi

Ben de reload pro var. 8k hz ama 2k kullanıyorum. 8k kullanmak istemezsin bile işlemciye ekstra yük biner ayrıca herhangi bir faydasını görmezsin. Bence alacağın mousede ergonomi ve pil seçeneği önemli olmalı.
  13. H

Yok hocam yalnızca oyun amaçlı hani biraz da hızlı olsun ben anlamam o işlerden kendi çapımda iyi ve uzun ömürlü bir bilgisayar istiyorum sadece 2k 280hz oled monitör satın aldım. Monitörün hakkını verebilecek bi sistem istiyorum yalnızca rgb gram umrumda değil
  14. H

16gb olması beni de kendisine çekmesine rağmen cahilane düşünce yapısı da olsa amd ekran kartına güvenemiyorum. Bilgisayardan çok anladığım söylenemez. Daha basit yazılım ve sorunsuzluk istiyorum.
  15. H

Teşekkür ederim o zaman ram konusunda doğru düşündüğüme sevindim valla
  16. H

O zaman ben bir süre daha takip edeyim. Game garajda sistemi oluşturanlar 7500f işlemciye aşık sanırım. Yarın incehesap gaming gecesinde çıkabilir aradığım sistem. Ramlarda cl değerlerine takılmalı mıyım hocam.
  17. H

tek tek her parça için indirim kovalamak istemediğim ve 9 taksit olması makul geldiği için bütçemi yükseltmek istemiştim. Ama piyasadaki sistemleri görünce el mahkum kalacağım gibi duruyor. Şu an gördüğüm kadarıyla piyasa sadece 7500f işlemciye hitap ediyor. Ya da yan parçalar kötü olmasına...
  18. H

5070-5070 ti + 7800 x3d + 32 gb mümkünse cl 30-32 32 gb ramlı bilgisayarları araştırıyorum kaç gündür ama bir tane istediğim OEM pakete rastlayamadım Oem paketlerdeki ya ramlar cl 40 oluyor ya 7500f ya da anı sanı belli olmayan power supply kullanılıyor. 100k ya kadar 9 taksitte bütçemi...
  19. H

80k Bütçe ile RTX 5070 Sistem Tavsiyesi

Şirketi 7500f den soğutabilirsek anca çıkar. 7500f alırım derseniz 73299 tl ye 32gb ramlı
  20. H

80k Bütçe ile RTX 5070 Sistem Tavsiyesi

Ben de bakıyorum da. Game garaj varsa yoksa 7500f koymayı tercih ediyor. Şaka gibi ama piyasada 32 gb ramlı r7 7800 x3d kombinasyonlu 5070li sistem yok mecbur bekleyecez.
Geri