Bu sisteme ekran kartı resmen hakaret hocam. r7 9700x in çok seveni olsa da ben r7800x3d seçerdim. 60 bini kesinlikle hakediyor. Ram cl 30 zaten ölüsü 20bin...
Görüntü olarak bir fark yok. Asus rog care yani koruma özellikleri olarak var. Onun da ne kadar işe yaradığı konusunda 2 aylık tecrübeme dayalı olarak...
Hocam oled teknolojisi mükemmel bir şey. Ben iki aydır asus rog xg27 acdmes kullanıyorum. 28k ya asus rog aqdmes modeli var. 4. nesil kadar burn olma...
Iphone 16 pro Yd kullanıyorum.Bir ay içerisinde 18 pro ve max telefonlar tanıtılacak. Şu an 17 pro 120k applenin resmi sitesinde ama hepsiburada vd. 106k ya...
Dün donanım arşivinin tavsiyesiyle 68.500 tl ye r5 7500f 5070li sistem gönlüm 7800 x3d'li sistemlerden yana olsa da ucuz bulmam nedeniyle aldım. Ancak...
Ben baya bi araştırdım. Rog strix burn ine karşı aldığı tedbirler hoşuma gitti bir de yanlış anlamadıysam burn ine veya başka bir hataya karşı 3 yıl garanti...
Sapphire başlarda driverlarda inanılmaz sorun çektirtti bana yaklaşık 6-7 ay driver sıkıntılı sürekli siyah ekranlar ekran kartı çökmeleri gibi şeyler...