Arama sonuçları: *

• Users: FoXDiE
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k

Beye bakıyoruz hacım? K serisi ile D serisini kıyaslayacaksak eyw da bu 8D, 6D den bir tık ileriye gitmişler o listede T8 da yok denilen hemen hemen herşeyi eklemişler ve fiyat 45k ile bana makul geldi U95 bile bu fiyata düşmedi yada ben görmedim bu sanırım U95 in ikizi
  2. F

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k

Foeumda hebüz yeterli post satısına ulaşamadığımdan yeni konu açamadım açabilen açsın [H3 id='TCL+65+in+Akll+TV+65T8D+44.999httpswww.amazon.com.trdpB0H1NV79T2refppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_titleth1']TCL 65 inç Akıllı TV 65T8D 44.999...
  3. F

🔥İndirim Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz 5.499 TL

o değilde bu neden kadın giyim kategorisi altında :D
  4. F

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Adamlar "Ruh hastası" seviyesinde o yüzden :D
  5. F

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B860-I Mini Itx 7.499₺

asıl kötü olan şey Asus a Penta gibi çingenelik erbabı bir firmanın bakıyor olması :D
  6. F

Busstier Alüminyum Beyzbol Sopası 349 TL (Son 90 Günün En Düşük Fiyatı)

Üzerine HAYDAR yazdıramıyorsak çöp :D
  7. F

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Markası fln yok mu oyunlarda yere düşen beyaz isimsiz "a klima" mı bu :D
  8. F

🔥İndirim Monitor Audio Bronze 7g (50) Raf Tipi Hoparlör 28.990 TL

Firmadan bir talebim yok ben potansiyel müşteriler için dedim "uyanık olun" bu arada 500 pounda da 32 bin lira fln yapıyor öyle atla deve bir fark da yok yani 😅 :cautious:
  9. F

Bu arada fiyat kıyaslaması yaparken para birimlerini birbirine çevirerek yaparsak pek sağlıklı olmayan bir kıyas yapmış oluruz. TR de 1 asgari ücret 28075,50 TL vs ortalama 500 Pound yurt dışı fiyat etiketini kıyaslarsak evet TR serverında daha ucuz ama UK da asgari ücretin 2203 Pound olduğunu...
  10. F

Eyvallah... Monitor Audio, bu hoparlörleri üreten firmanın marka adı Volkswagen gibi (almanca anlamı Halk otomobili, Halkın arabası) Bunlarda o kafadan yürümüşler ama ürettikleri "monitör" (kendinden amfili Flat stüdyo) hoparlörü olduğunu sanmıyorum. Tamamen farklı sahalar... Hatta üşenmedim...
  11. F

Trollüyorsundur yaa heea? 😅
  12. F

🔥İndirim Corsair 480t Rgb Airflow Temperli Cam Midtower, Siyah 1.899,00 TL

3 tane Corsair ARGB fan parasına (ki muhtemelen daha da pahalıdır 3 fan :D ) kasa veriyorlar
  13. F

[H4 id='USER174586MathewmurdockUSER']@Mathewmurdock[/H4] Sizin aldığınız Edifier "Studyo" hoparlörü olarak tasarlanmış her biri kendinden amfili ve genel olarak "Flat" ses karakteristiği olan hoparlörlerdir Konudaki hoparlörler ise kendi içlerinde firmanın uygun gördüğü crossover devreleri...
  14. F

🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Kanıtı parmağımın altında şu anda :D kendim kullanıyorum 2024 yaz sonuna doğru almıştım (29 temmuzmuş) son bir haftadır sağ tuş düzgün basmamaya başladı 1 ay kadar önce de scroll tekerleğinin üzerindeki (scrollu sağa ve sola itince çalışan) sağ sol click özelliğinin sol tarafı arızalandı bunu...
  15. F

🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Razer planlı eskitmede dünya lideri olabilir kullandığım mouse garantisi bittikten 1 hafta sonra bozuldu haberiniz olsun satın alma kararınızı ona göre verin...
  16. F

🔥İndirim RTX 5070 Ti 16 GB 50.898 TL

fabrikanın hissesini fln mı veriyorlar acaba :D
  17. F

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

Bir zamanlar mouse içine ağırlık takılıyordu ki ben hala ağır mouse seviyorum bu mousu da kullandım keyifli alet Razer olmasından mütevellit fiyatı muadillerine göre yüksek bence de bu fiyat indirim değil normal olmalı ama TR serverında güzel fiyat
  18. F

❌İndirim Bitti! Kingston 32gb Beast Rgb Expo 6000mhz Cl36 13.899 ₺

Kaçırdığımız indirimi, konuyu sürekli hortlatarak gözümüze tekrar tekrar soktuğunuz için RAM arayan arkadaşlar adına "teşekkürü" borç bilirim
  19. F

🔥İndirim Migros Peynirlerde 2 Al 1 Öde

yaw 900 lira oldu mubeyaz peynirin kilosu ...
  20. F

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Standı 900 TL 🔥

1098 olmuş :cautious:
Geri