Herhangi bir şeyin üst sınırını kişinin kendi bütçesi belirler; dolayısıyla buna nasıl cevap verilir bilemedim. Genellikle sorun, neye ihtiyacın olduğuna...
(en büyük hobim olan) Ses konusunda kazanımlar ile satış fiyatları arasında doğrusal bir ilişki malesef yok. Tabiyki ses kalitesi fiyat yukarı doğru...
Duğrudur, ben ilk defa Corsair ile sorun yaşayana denk geldim Gskill ile bir tecrübem olmadı ama Logitech de bir önceki mesajımda söylediğim o "ilk Üç...
Senin "şanssızlığın" Tr serverinde yaşıyor olmak ve üstüne bir de penta gibi "çingeneleri kıskandıran" bir firmaya denk gelmişsin yoksa Corsair dünya...
Beye bakıyoruz hacım? K serisi ile D serisini kıyaslayacaksak eyw da bu 8D, 6D den bir tık ileriye gitmişler o listede T8 da yok denilen hemen hemen herşeyi...
Firmadan bir talebim yok ben potansiyel müşteriler için dedim "uyanık olun" bu arada 500 pounda da 32 bin lira fln yapıyor öyle atla deve bir fark da yok...
Bu arada fiyat kıyaslaması yaparken para birimlerini birbirine çevirerek yaparsak pek sağlıklı olmayan bir kıyas yapmış oluruz.
TR de 1 asgari ücret...