Beye bakıyoruz hacım? K serisi ile D serisini kıyaslayacaksak eyw da bu 8D, 6D den bir tık ileriye gitmişler o listede T8 da yok denilen hemen hemen herşeyi eklemişler ve fiyat 45k ile bana makul geldi U95 bile bu fiyata düşmedi yada ben görmedim bu sanırım U95 in ikizi
Foeumda hebüz yeterli post satısına ulaşamadığımdan yeni konu açamadım
açabilen açsın
[H3 id='TCL+65+in+Akll+TV+65T8D+44.999httpswww.amazon.com.trdpB0H1NV79T2refppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_titleth1']TCL 65 inç Akıllı TV 65T8D 44.999...
Firmadan bir talebim yok ben potansiyel müşteriler için dedim "uyanık olun" bu arada 500 pounda da 32 bin lira fln yapıyor öyle atla deve bir fark da yok yani 😅 :cautious:
Bu arada fiyat kıyaslaması yaparken para birimlerini birbirine çevirerek yaparsak pek sağlıklı olmayan bir kıyas yapmış oluruz.
TR de 1 asgari ücret 28075,50 TL vs ortalama 500 Pound yurt dışı fiyat etiketini kıyaslarsak evet TR serverında daha ucuz ama UK da asgari ücretin 2203 Pound olduğunu...
Eyvallah...
Monitor Audio, bu hoparlörleri üreten firmanın marka adı Volkswagen gibi (almanca anlamı Halk otomobili, Halkın arabası) Bunlarda o kafadan yürümüşler ama ürettikleri "monitör" (kendinden amfili Flat stüdyo) hoparlörü olduğunu sanmıyorum. Tamamen farklı sahalar...
Hatta üşenmedim...
[H4 id='USER174586MathewmurdockUSER']@Mathewmurdock[/H4]
Sizin aldığınız Edifier "Studyo" hoparlörü olarak tasarlanmış her biri kendinden amfili ve genel olarak "Flat" ses karakteristiği olan hoparlörlerdir
Konudaki hoparlörler ise kendi içlerinde firmanın uygun gördüğü crossover devreleri...
Kanıtı parmağımın altında şu anda :D kendim kullanıyorum 2024 yaz sonuna doğru almıştım (29 temmuzmuş) son bir haftadır sağ tuş düzgün basmamaya başladı 1 ay kadar önce de scroll tekerleğinin üzerindeki (scrollu sağa ve sola itince çalışan) sağ sol click özelliğinin sol tarafı arızalandı bunu...
Razer planlı eskitmede dünya lideri olabilir kullandığım mouse garantisi bittikten 1 hafta sonra bozuldu haberiniz olsun satın alma kararınızı ona göre verin...