Arama sonuçları: *

• Users: cahittin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. cahittin

Bilgisayar Çöktüp Kendiliğnden Yeniden Başlatıyor

dediğim hata mı çıktı knk
  2. cahittin

40 Bin TL Hazır Sistem

bence de alınmaz da sistem bulamadım el birliğiyle zamlamışlar sanırım bu hafta
  3. cahittin

Maksimum 1m Araba Önerisi

model yüksek arıyorsan egea olabilir, eski modellerden kia ceed , i30 bakabilirsin, kia rio bunlar fena değil
  4. cahittin

40 Bin TL Hazır Sistem

dikkat etmemişim https://www.incehesap.com/jarvis-bronze-oem-paket-fiyati-48279/ bu var
  5. cahittin

40 Bin TL Hazır Sistem

https://www.itopya.com/lite-5060-v5-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-geforce-rtx-5060-windforce-oc-8gb-oem-paket_h32787?srsltid=AfmBOoocq83wobLahvBskKg8Brw-jMnKNuho3G5SIK-8NFSseD-2Bl_CS20 bu var ekran kartı bitmiş fakat 5060ti seçip 45k'ya alabilirsin sistemi
  6. cahittin

Bilgisayar Çöktüp Kendiliğnden Yeniden Başlatıyor

olay görüntüleyicisinden hata raporuna bak. olay görüntüleciyisi > windows günlükleri > sistem - kernel-power 63 gibi hata varsa psudan yada anakarttan kaynaklıdır başka hata varsa googleden bir göz at ipucu verebilir
  7. cahittin

40 Bin TL Hazır Sistem

bu fiyata yakın ddr5 sistemler var ryzen5 7500f ile satılıyorlar genelde, ikince el toplarsan daha iyi işlemci kombinasyonu ile toplayabilirsin, sıfır alacağım diyorsan 7500f'li sistem rahat bulursun bu fiyata
  8. cahittin

Yardım Monitör Displayporta Bağlıyken Ekran Gidiyor

farklı ürünle aynı sorunu yaşamıştım, çözümü kablo değiştirerek buldum
  9. cahittin

Yardım 1000 TL Civarı Mouse Arıyorum Öneriniz Varmıdır.

g203 yıllardır kullanmaktayım, daha kalitelilerde vardır fakat deneyimlemediğim için önerim bu yönde
  10. cahittin

Ofis İşleri ve Hafif Programlar Kullanmak İçin Laptop Önerisi

sıfır mı arıyosun hocam ikinci el düşünürsen bi araştırayım, uygulamalarını +30k üstü herhangi bi laptop kaldırıcaktır şuan pile odaklanmak lazım anladığım kadarıyla
  11. cahittin

Steam İndirme Sorunu

bende diskten şüphelendim yazma - yükleme hızından dolayı
  12. cahittin

10 Bin TL Bütçeyle Ekran Kartı Önerisi?

rx 6650xt işini görücektir temizini bulursun üste para da kalır sanırım
Geri