Arama sonuçları: *

1. S

Abimin Durumu Lütfen Bakarmısınız

Bu 18 ine girdi şimdide ehliyet dediğim şeyide 17ye den beri sayıklıyor hatta daha erkenden erkenbaşladığı için geçen seneden tam yaşında giden 1 2 arkıda almış onunda 1 senedir tantanasını çekiyoruz yok babamada diyordu sen yaşımız tutsada yazdırmassın para vermezsin şöyle böyle e lan yarına...
  2. S

He bari 2 sene sonra tek kurtuluş orası gerçi 4 senede olabilir 22 ye kadar 2 senede tecil oluyor diye biliyorum gitsinde ne zaman giderse gitsin neysede zaten öyle zenginde değiliz bedelli kadar çok büyük parada inşallah donumuzu bile satıpta bedelliden yollamayız artık okadarda değildir
  3. S

Aynı şey benim içinde geçerli gram çizgimide bozmadım hadi ben fazla meleğim diyelim olacağı olurda bu kadarıda çok fazla gibi 1buçuk ay önce peder ihtarı fena çekmeye kalktı çok dolmuştu adam ama ozaman çok geçti şimdi dahada çok geç
  4. S

Git çalış düzenini kur diyende asla yok zaten hiç abi ve seninde dediğin gibi heleki türkiye şartlarında bedava yaşıyorsunda değil zaten bedava ortam yani bu kadar ailenin değer verip sadece çocuğun aileye zıt hiç değer vermemesi mesele nankör iyi niyeti tamamen süistimal etmesi yok sayması...
  5. S

Beni ilgilendirmez ama annemi ilgilendirir babamı ilgilendirir işte abi bu kadar verdikçe vermeye bu kadar yalan dolan sözle insanları sürekli hala daha oyalamaya bu sene olmadı seneye diyerek tırnak ucu kadar değişmeyerek aynı çizgide bedava ortamında devam etmeye hakkı varmı onların adınada...
  6. S

Dotslar selam kendi derdimlede boğmak gibi olmıyım gerçi öyleyim çokta özür dilerim ama direk konuya gireyim ben 16 abim 18 1 senede liseye erken başladı neyse 14 15 aydır boşta bitirdi lise son ortamı onu çok bozdu 2 senedirde kopuk yani tamamen evden aileden neyse bi tonda üstüne ters yapar...
Geri