Bu 18 ine girdi şimdide ehliyet dediğim şeyide 17ye den beri sayıklıyor hatta daha erkenden erkenbaşladığı için geçen seneden tam yaşında giden 1 2 arkıda...
He bari 2 sene sonra tek kurtuluş orası gerçi 4 senede olabilir 22 ye kadar 2 senede tecil oluyor diye biliyorum gitsinde ne zaman giderse gitsin neysede...
Aynı şey benim içinde geçerli gram çizgimide bozmadım hadi ben fazla meleğim diyelim olacağı olurda bu kadarıda çok fazla gibi 1buçuk ay önce peder ihtarı...
Git çalış düzenini kur diyende asla yok zaten hiç abi ve seninde dediğin gibi heleki türkiye şartlarında bedava yaşıyorsunda değil zaten bedava ortam yani...
Kardeşim bu tamamen ergenlik. Ergenlik öyle bitip geçen birsey değil ergenlikteki karakter gelişimin sonraki hayatın için belirleyici oluyor. Bütün herseyi...
Beni ilgilendirmez ama annemi ilgilendirir babamı ilgilendirir işte abi bu kadar verdikçe vermeye bu kadar yalan dolan sözle insanları sürekli hala daha...
Dotslar selam kendi derdimlede boğmak gibi olmıyım gerçi öyleyim çokta özür dilerim ama direk konuya gireyim ben 16 abim 18 1 senede liseye erken başladı...