Arama sonuçları: *

• Users: dex31
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. dex31

Frozen Warframe 240 mı Phantom Spirit 120 Se mi

hocam ankaradayım normal zamanda fakat bütçem 3500lerde geziyor sizin bahsettiğiniz model çok daha fazla ama bu fiyatlarda olsa kesinlikle o modeli tercih ederdim
  2. dex31

Frozen Warframe 240 mı Phantom Spirit 120 Se mi

bu iki soğutucu arasında kaldım biliyorum kule tipi çok daha dayanıklı ve sorun çıkarma riski daha az fakat ben kasamın içinin ferah görünmesini istediğim için çok büyük bir soğutucuda almak istemiyorum yani diyeceğim şu ki bir kaç derece sıcaklıktan fire verip sıvı soğutucu alsam hata mı yapmış...
  3. dex31

Ram İçin Expo Ayarı Açmak

hocam şu model
  4. dex31

kingston 16gb beast 5600mhz cl36
  5. dex31

Bios Güncellemesi Tpm ve Secure Boot Ayarlarını Bozar mı?

tamamdır teşekkür ederim
  6. dex31

asus prime a620m-k
  7. dex31

tamamdır teşekkür ederim
  8. dex31

Bios Güncellemesi Tpm ve Secure Boot Ayarlarını Bozar mı?

8-9 ay önce ilk bilgisayarımı aldım ve şuana kadar hiç bios güncellemesi yapmadım asus sitesine baktığımda ise daha birkaç hafta önce yeni bios sürümünün geldiğini gördüm fakat bir sorum var şuanda a620m-k anakart kullanıyorum tpm ve secure boot ayarları aktif çünkü faceit vb. uygulamaları...
  9. dex31

ryzen 5 7600 + 16 gb ddr5 ram + rx 9060 xt bir sistemim var ramlere şuana kadar hiç dokunmadım herhangi bir ayar yapmadım fakat hazır bios güncellerken expo açma fikri aklıma geldi bu işlem ciddi anlamda sistemin daha kararsız çalışmasına mı yol açıyor redditte bunu söyleyen bir kaç kişiye denk...
  10. dex31

Hangi Soğutucuyu Tercih Etmeliyim Phantom Spirit-James Donkey Lugis Jdc240

bencede bir kaç test videosuna baktım phantom spirit gerçekten benim işlemciye yeterde artar bile 1784066205 tavsiye için teşekkür ederim tercihim phantom spirit olacak kesinlikle 1784066266 phantom spiriti tercih edeceğim %100
  11. dex31

Hangi Soğutucuyu Tercih Etmeliyim Phantom Spirit-James Donkey Lugis Jdc240

öncelikle ryzen 5 7600 + asus prime a620m-k anakart kullanıyorum soğutucumu da değiştirmek istiyorum 2 seçenek arasında kaldım biri thermalright phantom spirit 120 se argb biri ise James Donkey lugis jdc240 modeli çift fanlı kule tipi mi seçmeliyim yoksa sıvı soğutucu mu aranızda hiç james...
Geri