dex31

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• dex31
      Kasana sığarsa ve uyguna bulabilirsen ikinci elden Noctua NH D15S alabilirsen güzel olur, 2.5 liradan fazla verme.
    • dex31
      dex31, Soğutucu Önerisi-Tercihi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam bilmiyorum 78 derece çalışırken fanlar çok hızlı dönüyor ondan da biraz rahatsızım çok hızlı dönünce daha da sesli çalışıyor
    • dex31
      https://amzn.eu/d/091vS1Cj hocam aslında bu model phantom spirit 120 değil mi? sadece phantom 120 diyor ama
    • dex31
      Kule tipi görünüş olarak daha kötü dursada(ben alıştım),sıvı soğutuculardan çok daha stabil ve en üst seviye kule tipleri nerdeyse tüm 240mmlerden iyi
    • dex31
      evet ama dediğim gibi amazonda maalesef ondan yok peerless assassin var
    • dex31
      Sessizlik senin için ön plandaysa hava soğutma tercih etmeni öneririm. Sıvı istiyorum diyorsan bu üçü arasından muhtemelen corsair alırdım.
    • dex31
      mesela şuan giriş seviye 4 bakır borulu bir soğutucu kullanıyorum rainbow six siege de işlemcim 78 derece sabit kalıyor sizce bu sıvı soğutucular ile 10...
    • dex31
      peki hocam diyelim ki en başta attığım 3 sıvı soğutucu arasında bir seçim yapacak olsam hangisini tercih etmeliyim?
    • dex31
      https://amzn.eu/d/04Wp2DYS amazonda bu var bence fiyatına göre gayet iyi thermalright kaliteli marka
    • dex31
      Tamam o zaman 240mm enermaxlar vardı fena değil diye biliyorum o işlemciyi soğutur, bide phantom spirit de iyidir onu da alabilirsin.
    • dex31
      bu arada bütçe 5500 dedim ama oralara kadar çıkmasa iyi olur amazondan 3000 küsüre peerless assasin hocam kasam maksimum 240 mm destekliyor ama yakın...
    • dex31
      aslında ben phantom spirit 120 se alacaktım ama amazonda her türlü thermalright ürünü var bir tek o yok benim şansıma daha sonra vatana yöneldim orda da en...
    • dex31
      evet vatan diğer yerlere göre biraz pahalıya satıyor belki amazondan vb. bir yerden alabilirim
    • dex31
      dex31, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Soğutucu Önerisi-Tercihi ? başlıklı bir konu açtı.
      Bu 3 soğutucu arasından en sessiz, sorunsuz, güvenilir, iyi soğutan hangisidir? Evet tabii ki soğutma performansı önemli fakat 2 gün sonra sorun çıkarmaması...
      • IMG_2987.webp
      • IMG_2986.webp
      • IMG_2985.webp
    • dex31
      dex31, Soğutma/OC/Modifiye kategorisinde Asus Prime Lc 240 Alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      eğer asus prime lc 240 kullanan varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi? herhangi bir sıkıntısı var mı? soğutma performansı nasıl?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,952
Üyeler
201,878
Son üye
appleuskudar
Geri