dex31

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• dex31
      dex31, Valorant Ani FPS Düşüşleri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yaptım ama bir sorun, sıkıntı çıkmadı.
    • dex31
      dex31, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Valorant Ani FPS Düşüşleri başlıklı bir konu açtı.
      Kasım 2025 tarihinde Rx 9060 Xt + Ryzen 5 7600 bir sistem aldım. Daha sonra arkadaş grubumla beraber aylarca Valorant oynadık ne bir kasma ne bir donma en...
    • dex31
      Kasana sığarsa ve uyguna bulabilirsen ikinci elden Noctua NH D15S alabilirsen güzel olur, 2.5 liradan fazla verme.
    • dex31
      dex31, Soğutucu Önerisi-Tercihi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam bilmiyorum 78 derece çalışırken fanlar çok hızlı dönüyor ondan da biraz rahatsızım çok hızlı dönünce daha da sesli çalışıyor
    • dex31
      https://amzn.eu/d/091vS1Cj hocam aslında bu model phantom spirit 120 değil mi? sadece phantom 120 diyor ama
    • dex31
      Kule tipi görünüş olarak daha kötü dursada(ben alıştım),sıvı soğutuculardan çok daha stabil ve en üst seviye kule tipleri nerdeyse tüm 240mmlerden iyi
    • dex31
      evet ama dediğim gibi amazonda maalesef ondan yok peerless assassin var
    • dex31
      Sessizlik senin için ön plandaysa hava soğutma tercih etmeni öneririm. Sıvı istiyorum diyorsan bu üçü arasından muhtemelen corsair alırdım.
    • dex31
      mesela şuan giriş seviye 4 bakır borulu bir soğutucu kullanıyorum rainbow six siege de işlemcim 78 derece sabit kalıyor sizce bu sıvı soğutucular ile 10...
    • dex31
      peki hocam diyelim ki en başta attığım 3 sıvı soğutucu arasında bir seçim yapacak olsam hangisini tercih etmeliyim?
    • dex31
      https://amzn.eu/d/04Wp2DYS amazonda bu var bence fiyatına göre gayet iyi thermalright kaliteli marka
    • dex31
      Tamam o zaman 240mm enermaxlar vardı fena değil diye biliyorum o işlemciyi soğutur, bide phantom spirit de iyidir onu da alabilirsin.
    • dex31
      bu arada bütçe 5500 dedim ama oralara kadar çıkmasa iyi olur amazondan 3000 küsüre peerless assasin hocam kasam maksimum 240 mm destekliyor ama yakın...
    • dex31
      aslında ben phantom spirit 120 se alacaktım ama amazonda her türlü thermalright ürünü var bir tek o yok benim şansıma daha sonra vatana yöneldim orda da en...
    • dex31
      evet vatan diğer yerlere göre biraz pahalıya satıyor belki amazondan vb. bir yerden alabilirim
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,501
Üyeler
203,165
Son üye
murzdinyo
Geri