dex31 isimli üyenin son içerikleri

1. dex31

Soğutucu Önerisi-Tercihi ?

hocam bilmiyorum 78 derece çalışırken fanlar çok hızlı dönüyor ondan da biraz rahatsızım çok hızlı dönünce daha da sesli çalışıyor
  2. dex31

https://amzn.eu/d/091vS1Cj hocam aslında bu model phantom spirit 120 değil mi? sadece phantom 120 diyor ama
  3. dex31

evet ama dediğim gibi amazonda maalesef ondan yok peerless assassin var
  4. dex31

mesela şuan giriş seviye 4 bakır borulu bir soğutucu kullanıyorum rainbow six siege de işlemcim 78 derece sabit kalıyor sizce bu sıvı soğutucular ile 10 derece fark yaratıp 68 derece yapmak mümkün mü? 10 derece bile benim için yeter
  5. dex31

peki hocam diyelim ki en başta attığım 3 sıvı soğutucu arasında bir seçim yapacak olsam hangisini tercih etmeliyim?
  6. dex31

https://amzn.eu/d/04Wp2DYS amazonda bu var bence fiyatına göre gayet iyi thermalright kaliteli marka
  7. dex31

bu arada bütçe 5500 dedim ama oralara kadar çıkmasa iyi olur amazondan 3000 küsüre peerless assasin hocam kasam maksimum 240 mm destekliyor ama yakın zamanda amazona tekrar göz atacağım belki 3000 küsür tl ye peerless assassin tercih edebilirim hem boşa masraf çıkmaz hemde ömürlük bir kule tipi...
  8. dex31

aslında ben phantom spirit 120 se alacaktım ama amazonda her türlü thermalright ürünü var bir tek o yok benim şansıma daha sonra vatana yöneldim orda da en iyi modeller bu sıvı soğutucular iyi bir kule tipi yok vatanda işlemcim ryzen 5 7600
  9. dex31

evet vatan diğer yerlere göre biraz pahalıya satıyor belki amazondan vb. bir yerden alabilirim
  10. dex31

Bu 3 soğutucu arasından en sessiz, sorunsuz, güvenilir, iyi soğutan hangisidir? Evet tabii ki soğutma performansı önemli fakat 2 gün sonra sorun çıkarmaması da önemli hangisine sizce gözüm kapalı güvenebilirim?
  11. dex31

Asus Prime Lc 240 Alınır mı?

eğer asus prime lc 240 kullanan varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi? herhangi bir sıkıntısı var mı? soğutma performansı nasıl?
  12. dex31

Frozen Warframe 240 mı Phantom Spirit 120 Se mi

hocam ankaradayım normal zamanda fakat bütçem 3500lerde geziyor sizin bahsettiğiniz model çok daha fazla ama bu fiyatlarda olsa kesinlikle o modeli tercih ederdim
  13. dex31

Frozen Warframe 240 mı Phantom Spirit 120 Se mi

bu iki soğutucu arasında kaldım biliyorum kule tipi çok daha dayanıklı ve sorun çıkarma riski daha az fakat ben kasamın içinin ferah görünmesini istediğim için çok büyük bir soğutucuda almak istemiyorum yani diyeceğim şu ki bir kaç derece sıcaklıktan fire verip sıvı soğutucu alsam hata mı yapmış...
  14. dex31

Ram İçin Expo Ayarı Açmak

hocam şu model
  15. dex31

Ram İçin Expo Ayarı Açmak

kingston 16gb beast 5600mhz cl36
Geri