mesela şuan giriş seviye 4 bakır borulu bir soğutucu kullanıyorum rainbow six siege de işlemcim 78 derece sabit kalıyor sizce bu sıvı soğutucular ile 10 derece fark yaratıp 68 derece yapmak mümkün mü? 10 derece bile benim için yeter
bu arada bütçe 5500 dedim ama oralara kadar çıkmasa iyi olur amazondan 3000 küsüre peerless assasin
hocam kasam maksimum 240 mm destekliyor ama yakın zamanda amazona tekrar göz atacağım belki 3000 küsür tl ye peerless assassin tercih edebilirim hem boşa masraf çıkmaz hemde ömürlük bir kule tipi...
aslında ben phantom spirit 120 se alacaktım ama amazonda her türlü thermalright ürünü var bir tek o yok benim şansıma daha sonra vatana yöneldim orda da en iyi modeller bu sıvı soğutucular iyi bir kule tipi yok vatanda işlemcim ryzen 5 7600
Bu 3 soğutucu arasından en sessiz, sorunsuz, güvenilir, iyi soğutan hangisidir? Evet tabii ki soğutma performansı önemli fakat 2 gün sonra sorun çıkarmaması da önemli hangisine sizce gözüm kapalı güvenebilirim?
hocam ankaradayım normal zamanda fakat bütçem 3500lerde geziyor sizin bahsettiğiniz model çok daha fazla ama bu fiyatlarda olsa kesinlikle o modeli tercih ederdim
bu iki soğutucu arasında kaldım biliyorum kule tipi çok daha dayanıklı ve sorun çıkarma riski daha az fakat ben kasamın içinin ferah görünmesini istediğim için çok büyük bir soğutucuda almak istemiyorum yani diyeceğim şu ki bir kaç derece sıcaklıktan fire verip sıvı soğutucu alsam hata mı yapmış...