Arama sonuçları: *

• Users: pieceoflion
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. pieceoflion

RTX 5070 Vs RTX 5060 Ti 16gb

Fiyatlarına bakıp "aralarında şu kadar fark var beyler millet bir anda o kadar parayı bir araya denk getiremiyor" yazacaktım, baktığım kartın fiyatı 8 gb 5060ti imiş. Net şekilde RTX 5070 alınır.
  2. pieceoflion

Laptop Alırken Nelere Bakmaliyim

valorant tarzı oyunlarda işlemci, üniversite için isteniyorsa (pdf okuma, ofis kullanımı) ise ayrı pil ömrü, yine üniversite için olup programlama için mühendislik için isteniyorsa ayrı , photoshop için isteniyorsa bu durumda panelin kalitesi de önem arz ediyor. yani tam olarak ne için...
  3. pieceoflion

fiyatını ürünün durumu ve piyasa belirler. Sıfırı 50k olan laptopu ikinci el almak yerine kredi kartına taksit imkanlarını değerlendirirdim. Firmalar bazı zamanlarda vade farksız 9 taksit yapıyor. Ben Slayer R9T 5070 model laptopumu vade farksız 9 taksit ile almıştım.
  4. pieceoflion

Öncelikle almak istediğiniz laptopun kronik sorunu var mı yok mu ona bakın, servis kalitesine bakın, işlemcisine, ekran kartı ve ekran kartının watt değerine, ram'in yükseltilebilir olup olmadığına, soğutmada kullandığı teknolojiye (faz değişimli termal ped, sıvı metal ya da macun) bakmalısınız
  5. pieceoflion

Hobi Önerisi (Ot Gibi Yaşıyorum)

sahibinden'de ilanlara girip düşük fiyat ver, ardından karşı taraf düşmeyince de sövmeden hakaret etmeden hakaret et
  6. pieceoflion

Hem İş Hem Oyun İçin 80-90 Bin TL Laptop Önerisi?

Bende RTX 5070 8 GB olan versiyon var. Kartın 8 GB olması bazen can sıkabiliyor ancak arkadaşların dediği gibi "hiç yetmiyor" abartı bir durum. Eğer oyunları 2K Ultra'da oynama gibi bir beklentiniz varsa darboğaz oluyor ve fps bazen düşüyor, ancak bu oyununa göre de değişen bir durum. Son çıkan...
  7. pieceoflion

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

evet bu benim aldığım mouse'un görseli. Attığınız site ekran görüntüsünde "alpha mühendisliği..." yazıyorken, hemen üstünde de paw 3395 yazıyor (2.4 ghz kablosuz/USB kablolu çift mod görselinin sağ tarafında) . Biraz daha araştırıyım da baktım ki sorun teşkil edecek şekilde kullanım sunacak...
  8. pieceoflion

Hocam senelerdir kullanıyordum markanın mouseunu ve bozulana kadar problem yaşamadım. Uzun ömürlü olduğu için ve oyunlara macro, afk bot yazmakta hizmet ediyor bana. Bu dediğiniz istikrarlı şekilde hz verip vermediğinizi nasıl test edebilirim? Kullanım esnasında gösterdiği bir hata ile...
  9. pieceoflion

Ben Bloody R73 Ultra aldım. W95 Max alacaktım ancak bu itopya'da bayağı indirime girmiş. 2015'den beridir V7MA kullanıyordum, bozulunca buna geçtim. Gelsin de bir bakayım, ona göre öneririm.
  10. pieceoflion

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

Geçen hafta 10k olan Apacer 2 TB bu haftaki indirimde 11.300 olmuş, Kioxia Basic 2 TB ise 11.700. Bu hafta da elimiz boş terk ediyoruz incehesabı
  11. pieceoflion

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

Bu gece iyi bir indirim yapılsa da SSD alsam 2 TB'lık. Geçen hafta Apacer 2 TB Gen 3 SSD'yi 10k'ya satışa çıkardılar. Bakalım bu hafta nasıl olacak.
  12. pieceoflion

Çözüldü✓ Ram Krizi Ne Zaman Biter?

Yakın zamanda bitmeyecek ama bittiğinde de ram'in düşük fiyatlı olmasına ihtiyaç kalmayacak. Alim olmaya gerek yok, aksini iddia eden yalan söylüyordur.
  13. pieceoflion

Düşük Sistem Özelleştirme Hk

Hocam orta halli bütçe odaklı denmiş. Sizin dediğiniz kısmen doğru olmakla birlikte bütçe kısmını atlamışsınız. Sizce anakart+işlemci+ram değiştirmek mi daha maliyetlidir yoksa sadece ekran kartı ve opsiyonel olarak psu değiştirmek mi daha maliyetlidir? Attığım videodaki kişi aynı işlemciyle ve...
  14. pieceoflion

Bak videodaki kişinin aldığı fps değerleri senin aldığından yüksek. Videodaki kişi de i5 3570 kullanıyor.
  15. pieceoflion

Güç kaynağına göre ekran kartını yükseltebilirsin. Güç kaynağının kaç watt olduğuna ve 12v kanalından kaç watt verebildiğine bak, ona göre de ya ekran kartı yükseltmesi ya da güç kaynağı + ekran kartı yükseltmesi yapabilirsin.
  16. pieceoflion

Logitech Sitesinden Alışveriş Yapmak

İndirim takibi dışında yapılabilecek pek bir şey yok. Bilindik siteler dışında da alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum, zira güvenilir yerler dışında alışverişte dolandırılma riskiniz, bilindik sitelere nazaran çok daha fazla. İlla ki ben bilindik sitelerin dışında alışveriş yapacağım...
  17. pieceoflion

Max 80k Oyun Laptopu Önerisi

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x7t-5070-c7-intel-core-i7-14650hx-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-qhd-180hz-ips-freedos-gaming-laptop-p-HBCV0000AQIKKU paraf ve diğer bazı kartlara vade farksız 6 taksit imkanı var. Bütçe el verince bir tane daha 16 GB RAM alınıp 32'ye yükseltilebilir.
  18. pieceoflion

160hzden 240+A Geçmeye Değer mi

Bu kişiden kişiye göre değişen bir şey. Benim kullandığım monitör 165hz laptopun ekranı ise 300hz. Ancak birinden diğerine geçtiğimde fark (bana göre) yok gibi. Sayılara baktığında neredeyse 2 katı artıyor ancak hissiyatta fark olsa da da çok değildi. Dediğim gibi bu kişiden kişiye göre değişen...
  19. pieceoflion

Yardım Tüketici Hakem Heyeti & Trendyol

O halde direkt THH kararıyla icraya başvurun ya da avukat aracılığıyla süreci yürütmenizi tavsiye ederim.
  20. pieceoflion

Yardım Tüketici Hakem Heyeti & Trendyol

Yerinizde olsam önce firma ile iletişime geçer icra kanalıyla hakkınızı alabileceğinizi ancak bununla uğraştırmamak adına ürünlerin tarafınıza teminini isterdim. Baktınız ki firma yola gelmiyor, icraya başvururdum. İcra davası açmaya gerek yok. Elinizde zaten mahkeme ilamı niteliğinde belge...
Geri