Arama sonuçları: *

• Users: Erchy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Sallanmayan Masa Önerisi

Hocam bir kaç kişide hani fiyatına göre tamam da kalite konusunda meh dediler zaten sunta yapısı da uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum açıkçası o yüzden bilemedim 1787175169 Bu videoyu izledim şimdi biraz da bakındım kafama yattı da fiyat kafama yatmadı :D o arasına tahta yapma işi de...
  2. E

Sallanmayan Masa Önerisi

kullanırım gibi ya o kadar da bütçe vermek istemiyordum ama az para olanlarda şikayet var çoğunluğunda alınır mı peki bu spyne atlas
  3. E

Sallanmayan Masa Önerisi

hocam o zaman şimdi maliyetlere göre normal diyorsun ya üstüne 2-3k ekleyip yükselme ayarı eklemek normal olmaz mı spyne atlas gibi mesela 1787169183 mdf almak istiyorum hocam memnun olduğunu bende gördüm ama biraz uzun vadeli kullanacağımdan kaliteli kullanmak istiyorum
  4. E

Sallanmayan Masa Önerisi

güzele benziyor ama pahalı gibi mi yani şöyle biraz daha ekleyip yükselen masa almak daha mantıtklı değil mi 1787168174 l koltuk hayalini niye öldürdün be reis
  5. E

Sallanmayan Masa Önerisi

ben masanın çökmediğine şaşırdım o.O2 valla ne kafama yatsa kötüsü geliyor ne alsak ki yaw
  6. E

Sallanmayan Masa Önerisi

oha bu ne olm
  7. E

Sallanmayan Masa Önerisi

hata veriyor ya
  8. E

Sallanmayan Masa Önerisi

suntadan yapılan masalar bile kaç bin lr ya satılıyor masaların fiyatları gereksiz uçuk
  9. E

Sallanmayan Masa Önerisi

olur valla hocam 1787164754 valla setup dizerken bu kadar zorlanmadım eşyalar gelicek ortada masa yok daha 1787164797 altı boş istiyorum hani hareket edebileceğim alan fazla olsun diye
  10. E

Sallanmayan Masa Önerisi

hayda :D
  11. E

Sallanmayan Masa Önerisi

doğrudur hocam ama 25kg kapasitesi var ya ilerde çökme olmasın ben uzun vadeli arıyorum ve bende senin gibi ağır koyucam 1787164307 hangisi mesela hocam hiç görmedim öyle 1787164340 forumda biri ikea övüyor biri ikea gömüyor valla kararsız kaldım ya :D
  12. E

Sallanmayan Masa Önerisi

evet fiyatı baya uygun aslında bende ilk bunu alıcaktım ama sunta kafamı karıştırdı
  13. E

Sallanmayan Masa Önerisi

ya aslında bir masam var benim 120 50 çok da seviyorum ama ilk dedim bir tane masa alayım yan yana yapıştırıp l yaparım ama çekmeceli bölmeli masa olduğundan çirkin gözükür dedim l masa da ben bulamıyorum yorumları iyi olan önerme şansın var mı hocam
  14. E

Sallanmayan Masa Önerisi

hocam rafttan suntadan ağzım yandı o yüzden suntaya ön yargıyla yaklaşıyorum biraz
  15. E

Sallanmayan Masa Önerisi

pc başında çok vaki geçiriyorum ya mesleğimden dolayı ayak ve tablayı ayrı alma konusunda da ikisini de mi ikeadan alayım farklı yer yapıyor mu
  16. E

Sallanmayan Masa Önerisi

tamam hocam sağolun
  17. E

Sallanmayan Masa Önerisi

yarın sorarım o zaman hocam peki bu yükselen masalar hakkındaki düşüncelerin ney hani 12k 16k falan değer mi sence fiyatına
  18. E

Sallanmayan Masa Önerisi

bana 10k fiyat çekti ya
  19. E

Sallanmayan Masa Önerisi

hocam özel yaptırma çok fazla istiyorlar açıkçası piyasa bakındığımda aslında bazı masalar özellik olarak karşılıyor ama onlarda 10k civarı oluyor biraz daha fazla verip yükseklik ayarlanabilir masa alırım o fiyatlara çıkarsam eğer
  20. E

Sallanmayan Masa Önerisi

Merhabalar masa almak istiyorum uzunluk olarak en az 160 en olarak en az 70 civarında olacak şekilde bende en önemli amaçlardan biri masanın sallanmaması ve bir çok masa suntalamdan yapılmış gördüğüm kadarıyla mdf olanlardan ve metal ayaklı olursa daha iyi olur benim için sizce ne almalıyım
Geri