ben sürekli rekabetçi oynayan insan değilim arada girdiğim olur hem rekabetçi hem grafik tarzlı oyunlar ve kod yazmak için yani renk görüntü kalitesi benim...
evet ben tam anlatamadım dediğin gibi gerçek değerlerde yüksek çıkmış ona laf ediyorlardı 180hz olmasına bunu almak istiyordum açıkçası çünkü renk olarak...
hayırlı olsun ben 27 inç 2k almak istediğimden 180hz olanı almalıyım ve en çok ms muhabbetinin yüksek seviyede çıktığını söylediler o konuda bir sıkıntı...
bunu da bi yandan düşünüyorum ufak tefek harici de sıkıntısını görmedim
1785442531
bu monitörü bugün alıcaktım 8 sayfalık tartışma çıkmış hani çoğu kişi...
Monitör kötü değil (rekabetçi oynamıyorsan) ama fiyat yüksek, burada tartışılan şey *sıcak fırsat* adı altında ürün reklamı yapılması, he bir de güvenilir...
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aqe5a-27-165hz-03ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-qhd-ips-gaming-monitor_u33027
bu bulabileceğin en uygunu ama tabi...
benim bütçe 13k civarına çıkabilirim ama 9-10k civarı bulsam daha iyi olur bir de ben bir yerde görmüştüm tam hatırlamıyorum adam tuf serisini baya gömmüştü...
Hocam peki sence ne almalıyım ben rekabetçide oynuyorum grafik oyunları da oynuyorum film dizi için kalitesi iyi olan bide kod yazıyorum hani bu fiyat...
Merhaba arkadaşlar 27 inç 2K IPS en az 144 hz , 1ms ve altı tepki süresi olan bir monitör arıyorum.Fiyat bandı olarak da en fazla 13k olacak şekilde ama...
Hocam valla bana mı denk geldi bilmiyorum ama dedim bi monitör alayım bakınıyorum şu 1 haftadır tam adam akıllı dedim ben bunu alıyorum hayatımda duymadığım...