E

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• E
      Erchy, Sallanmayan Masa Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bir kaç kişide hani fiyatına göre tamam da kalite konusunda meh dediler zaten sunta yapısı da uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum açıkçası o yüzden...
    • E
      kullanırım gibi ya o kadar da bütçe vermek istemiyordum ama az para olanlarda şikayet var çoğunluğunda alınır mı peki bu spyne atlas
    • E
      hocam o zaman şimdi maliyetlere göre normal diyorsun ya üstüne 2-3k ekleyip yükselme ayarı eklemek normal olmaz mı spyne atlas gibi mesela 1787169183 mdf...
    • E
      güzele benziyor ama pahalı gibi mi yani şöyle biraz daha ekleyip yükselen masa almak daha mantıtklı değil mi 1787168174 l koltuk hayalini niye öldürdün be reis
    • E
      ben masanın çökmediğine şaşırdım o.O2 valla ne kafama yatsa kötüsü geliyor ne alsak ki yaw
    • E
      oha bu ne olm
    • E
      hata veriyor ya
    • E
      suntadan yapılan masalar bile kaç bin lr ya satılıyor masaların fiyatları gereksiz uçuk
    • E
      olur valla hocam 1787164754 valla setup dizerken bu kadar zorlanmadım eşyalar gelicek ortada masa yok daha 1787164797 altı boş istiyorum hani hareket...
    • E
      hayda :D
    • E
      doğrudur hocam ama 25kg kapasitesi var ya ilerde çökme olmasın ben uzun vadeli arıyorum ve bende senin gibi ağır koyucam 1787164307 hangisi mesela hocam...
    • E
      evet fiyatı baya uygun aslında bende ilk bunu alıcaktım ama sunta kafamı karıştırdı
    • E
      ya aslında bir masam var benim 120 50 çok da seviyorum ama ilk dedim bir tane masa alayım yan yana yapıştırıp l yaparım ama çekmeceli bölmeli masa...
    • E
      hocam rafttan suntadan ağzım yandı o yüzden suntaya ön yargıyla yaklaşıyorum biraz
    • E
      pc başında çok vaki geçiriyorum ya mesleğimden dolayı ayak ve tablayı ayrı alma konusunda da ikisini de mi ikeadan alayım farklı yer yapıyor mu
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,391
Üyeler
201,737
Son üye
weonly
Geri