Arama sonuçları: *

• Users: Erchy
  • Order by date
  1. E

27 İnç 2k Ips Monitör Önerisi

ben sürekli rekabetçi oynayan insan değilim arada girdiğim olur hem rekabetçi hem grafik tarzlı oyunlar ve kod yazmak için yani renk görüntü kalitesi benim için önemli hz de belli yere kadar önemli o tarz bir şey ha bide film dizi de izlerim yani karışık bir şey
  2. E

hocam 8500 olmuş ama kavisli ekran glb ben de kullanmayı tercih etmiyorum
  3. E

evet ben tam anlatamadım dediğin gibi gerçek değerlerde yüksek çıkmış ona laf ediyorlardı 180hz olmasına bunu almak istiyordum açıkçası çünkü renk olarak tam istediğim gibi ama benimki 2k olan olduğu için değişiklik gösteriyordur büyük ihtimalle bilgi için de sağolasın bilmiyordum 14 gün içinde...
  4. E

hayırlı olsun ben 27 inç 2k almak istediğimden 180hz olanı almalıyım ve en çok ms muhabbetinin yüksek seviyede çıktığını söylediler o konuda bir sıkıntı yaşadın mı peki
  5. E

bunu da bi yandan düşünüyorum ufak tefek harici de sıkıntısını görmedim 1785442531 bu monitörü bugün alıcaktım 8 sayfalık tartışma çıkmış hani çoğu kişi şunu diyor 11k civarı olsa alınır da o fiyatın gereksiz pahalı olduğunu ve testlerinde sıkıntı veya testlerin yetersiz olduğunu o yüzden...
  6. E

benim bütçe 13k civarına çıkabilirim ama 9-10k civarı bulsam daha iyi olur bir de ben bir yerde görmüştüm tam hatırlamıyorum adam tuf serisini baya gömmüştü öyle bir şey var mı bi de MSI MAG 274QPF E20 serisi nasıl pek öneren görmüyorum
  7. E

🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

Hocam peki sence ne almalıyım ben rekabetçide oynuyorum grafik oyunları da oynuyorum film dizi için kalitesi iyi olan bide kod yazıyorum hani bu fiyat bandında 9-10k arası bakınıyorum ama 13k civarına da çıkabilirim
  8. E

Merhaba arkadaşlar 27 inç 2K IPS en az 144 hz , 1ms ve altı tepki süresi olan bir monitör arıyorum.Fiyat bandı olarak da en fazla 13k olacak şekilde ama 9-10k civarı olsa daha iyi olur.Sizin önerebileceğiniz monitör tavsiyeleri var mıdır.
  9. E

🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

Hocam valla bana mı denk geldi bilmiyorum ama dedim bi monitör alayım bakınıyorum şu 1 haftadır tam adam akıllı dedim ben bunu alıyorum hayatımda duymadığım mini led kavramı eklendi bi anda dedim neymiş bakınayım benim şansıma da dün eklenmiş galiba mağazaya bu seferde insanlar baya bi övdü bu...
Geri