Arama sonuçları: *

• Users: markeloff97
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

2m-2.200m Arası Suv Araç Önerisi

Citroen c5 aircrosslara bakabilirsiniz.Segmentinin en konforlu suv otomobilidir.eat8 ve 1.5 bluehdi 130hp motor şanzıman uyumuyla gayet sorunsuzdur ama araba dizel olduğu için adblue ve dpf tıkanması yaşanıyor normal olarak.Bu sorunları hallettiğinizde Citroen kötü algısını yıkan bir arabadır.
  2. M

Öneri 2-2.5 Milyon TL Araç Tavsiyesi

Bu bütçelere yanlışım yoksa eğer skoda kodiaq ve honda cr-v bulunabiliyordu.Göz gezdirmekte fayda var bu araçlara.Biraz daha ucuz olacak şekilde Citroen C5 aircross var ama o araç dizel.
  3. M

Max 1milyon İçin Araç Önerisi

Manuellerde size 0.9 tce clioları önerebilirim.1.5dci cliolar türkiyede popüler olduğundan haddinden fazla paralar isteniyor.1.5 dci clio joy donanımı parasına 0.9 tce clio icon donanımı alıyorsunuz.Otomatik arıyorsanız eğer 1.6 e-torq egea bakabilirsiniz.O da sizi üzmeyecektir.
  4. M

İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Araba tecrübeniz olmadığından her ne kadar trafik okuma yeteneğiniz gelişmiş olsa da büyük ve uzun araçlarda sıkıntı yaşarsınız.İnsignia aldığınızda şehir içinde park yaparken,dar sokaklarda ilerlerken sıkıntı yaşayacaksınız yüksek ihtimalle.O yüzden ilk araba olarak acemiliğini atlatıp arabayı...
  5. M

18 Yaşında Genç İşi Araba Önerisi

Kardeşim sen kusura bakma ben yanlış anlamışım.İnsanların önerdiği arabaları beğenmemezlik gibi algıladım bir an kusuruma bakma.350-400lira arası bütçelere denk gelirsek mitsubishi lancerlara bakabilirsin taş gibi arabalardır hiçbir yeri arıza çıkarmaz.Eski fransız tavsiye etmem elektrik...
  6. M

Eski bir mk4 kullanıcısı olarak mk4 focusumu servise verip geçici süreliğine bu arabayı vermişlerdi mağdur olmamam adına.Bağırıp gitmemesi ve manuel olması dışında hiçbir eksisi yok parasına göre harika arabadır.
  7. M

Açıkçası insignialar kaliteli arabalar ama bir o kadar da başınızı ağrıtabilecek arabalar.İnsignialar içerisinde en alınabilecek motor arasında 1.6 cdti olanı makbuldür.Ama onlarında kilometresi geldiğinde zincir seti değişimi maliyetli olabiliyor.Eğer ille de insignia düşünüyorum diyorsanız 1.6...
  8. M

Bu paralarda araba var doğru diyorsunuz ama sizin aradığınız kriterde araba sayısı az.Hiçbir sosyal platformda hiçkimseye e30 gibi tofaş gibi arabalar önermedim önermem de.Mantık çerçevesinde en doğru arabayı alması için önerilerde bulunuyoruz.Burda binlerce insan konu açarak yardım alıp araba...
  9. M

İnsanlar sizin sıkıntı yaşamamanız için iyi bir araba tavsiyesi yapmak istiyor ama bütçe kısıtlı olduğundan yapamıyor.Forum boş çıktı demek doğru olmaz.İnsanlar size burda e36 önerseydi teşekkür ederdiniz büyük ihtimalle araba önerisi yaptıkları için.
  10. M

Yukarıda yazdığınız bazı konularda haklısınız.Talisman doluymuş fiyatı uygunmuş vs vs.Talisman dediğiniz araç,d segmentinde üretildiği yıllar içerisinde diğer d segment rakipleri arasında en zayıf en rezil arabalardan birisidir.Koltuklarda masajı olabilir ya da eller serbest olabilir ancak bir...
  11. M

Öneri İlk Araba İçin C Hatcback Öneri

Hocam bu yazdığın tüm arabalar bu bütçede alınmaması gereken arabalar.Bu paraya golf 7.5 40-50kere takla atmıştır.2.5 kasa focus bu paralar etmez.Astra h sorunları da bitmez.Arkadaş eğer göz zevki ve görünüşü önde tutuyorsa manuel dizel giulietta,mantık evliliği yapacaksa da egea tercih etmeli.
  12. M

1.0 tce cliolarda gelen şanzımanlar hiç iyi bir şanzıman değil.Edc şanzımanlı versiyonları yoğun trafikte ısınıyor cvt şanzımanlıları ise çok bağırıyor performans halindeyken.1.0 tce motorlarda devirdaim pompasında su eksiltme,3 silindirli olduğundan motor soğukken titreşimli çalışma hareket...
  13. M

Clio da tercih edilecekse bazı motor seçenekleri ile tercih edilmelidir.1.0 tcelerden uzak durulmalıdır.Kısmen performanslı olsun diyorsanız da 1.0 sceden uzak durulmalıdır.0.9 tce ya da 1.5 dci uygundur clio da.Ama bana egea 1.6 e-torq daha mantıklı gibi geliyor
  14. M

Fiesta puntoya nazaran iyi bir arabadır ancak 750-800civarına giulietta ya da diğer c segment seçenekleri varken tercih etmezdim.Görünüş olarak size ne kadar hitap edebilir bilmiyorum ama sorunsuzluk ve şehir içinde kolaylığı bakımından fiat egea 1.6 e-torqlara bakabilirsiniz.Otomatik şanzımanı...
  15. M

Dedikleriniz doğru olduğu takdirde,arabanın hiç masraf açmadığı bir senaryoda bile talisman alınmaz.Dış görünüşüne aldanıp bindiğimde,d segmentinde diğer rakipleri olan passat,insignia,superb gibi arabalara nazaran çok zayıf araba.Konfor olsun yalıtım olsun çoğu d segmenti arabadan aşırı geri...
  16. M

1.3 tce talisman alınmaz.Termostat problemi bitmez.1.6 dci ise komple sıkıntılı bir motor zaten.1.5 dcilerde nokta hatasız 130km altında arabaların piyasası 1450ye başlıyor.1.000-1.200 arasındaki arabalar 250-300kmde ve ön üç değişen.Zaten 1.5 dci ile çok bir ilan yok sayılı.En kötü 1.3 tce...
  17. M

Temiz sayılabilecek 100-120binde puntolara 650-700 lira istiyorlar.150-160binde alfa romeo giuliettalara 750-800 istiyorlar piyasanın geldiği son durum açıkçası.650-700 liraya punto alacağıma sürüş keyfi,yol tutuşu malzeme kalitesi ve genel olarak daha iyi olan fiesta alırım en azından.Bu arada...
  18. M

O paraya alacağı talisman düz yolda zor gider.
  19. M

Bu arada ekstra olarak peugeot 308 1.6 bluehdi bakabilirsiniz.Megane4ten de honda cityden de cliodan da iyi bir araç.Bu paralara da temiz ve donanımlı örnek bulabilirsiniz.Eat6 otomatik şanzımanla gelir ve bu şanzıman eat8 kadar olmasa da çok iyi şanzımandır.Yakışıklı diyince 308 aklıma...
  20. M

Yardım Accent Blue Hakkında Yardım

O paraya bence daha mantıklı arabalar bakılabilir.Bana göre sorunsuzluk dışında bir vasfı olmayan bir araba accent blue.
Geri