Arama sonuçları: *

• Users: babann97
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. babann97

Kendim PC Toplamaya Karar Verdim

Hocam mb+cpu olarak itopyada NZXT ve R7 7 7800x3D bundle var ve 2K daha uyguna denk geliyor.
  2. babann97

Güzel Uwqhd Ips Monitör Var mı

Hocam şu an itopyada çoğu monitörlerde indirim mevcut yanlış bilmiyorsam. https://www.itopya.com/fazeon-x49f165dqp-49-165hz-05ms-rgb-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr10-double-qhd-ss-va-curved-gaming-m_u33480 tek sorun VA panel olması ve 49" olması😅 ama fiyat tam ₺30k
  3. babann97

Ddr3 Sisteme Parça Önerisi

Vakti zamanında kelepir geldi desem yeri var hocam, şu anda da ekmeğini yemiyorum değil 😂, uygun bir şekilde upgrade ettim parça parça toplayarak ikinci elden.
  4. babann97

Sistem Yükseltme Ddr4

Hocam bütçeniz elveriyorsa tabi ki de DDR 5 ama malum Türkiye şartları ortada, Size tavsiyem m2 ssd ve Ekran kartı upgrade i olacaktır, bu iki parçayı zamanı gelince yeni sisteme geçerseniz ona aktarabilirsiniz böylelikle.
  5. babann97

Hocam o vakit size naçizane tavsiyem +8 ram ve 1060-1650 ekran kartları olacaktır.(4790'a 3070Ti takmışlığım var 😂)ekran kartını sorun etme geleceğe yatırım olarak rtx dahi takabilirsin.
  6. babann97

bu sisteme takabileceğin ve tam verim alabileceğin en iyi kart 1060 olacaktır, ram olarak da +8 ilave edip eğer bulabiliyorsanız bütçenizi fazla sarsmayacak şekilde sata ssd takabilirsiniz, cs2 valo gibi oyunlarda 60+ fps alırsınız ama aksiyonunu bol olduğu sahnelerde cpu kaynaklı anlık...
  7. babann97

PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi?

Sorunuzun cevabı bütçeye bağlı, eğer bütçe sıkıntınız yoksa parça parça istediğiniz parçayı alarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, hazır sistemler de belli başlı parça değişikliklerine müsaade ediyor ve daha uygun fiyatlı, burada önemli olan sizin cpu ve gpu tercihiniz.
  8. babann97

Parça Parça Sistem Topluyorum, Önerilerinize Açığım.

Böylesi güçlü bir gpu yu beslemek için R5 7xxxx serisi ve üstü olacaktır şayet 2k ve üstü (hele ki 4k ise) bir monitör alacaksan x3d serisi ile arasında pek de bir fark yok (15-20% ortalama 100fps alıyorsan 102-105fps verir) ve fiyatı da göz önünde bulundurur isek en mantıklısı normal seri...
  9. babann97

Millenicom İnternete Geçiş Yapacağım Nasıl Sizce

bundan yıllar önce kullanmıştım o zaman standart kalitedeydi, daha sonra fiyat avantajından Türknet e geçiş yaptım, daha iyi, Şu anki evimizde 3 yıl altyapı gelmemişti ve şu an yaklaşık 7-8 aydır var fiyatları karşılaştırdım ve bir şans daha vermek istedim, şu an gayet iyi, gerek...
  10. babann97

Binada Port Olmama Problemi Yeni Ev

Valla bizim orda birde "5G" gelmiş olmasına rağmen "3G" yazıyor, bırak mobil veriden internete girmeyi, şebeke dahi çekmiyordu, boxnet lere gelinceeee(Erbakan gibi oldu biraz 😅); Altyapı yokken o gaflete düştüm, dıtdıt dırıt dıt bağlattım, stabilite arkadaşların ve sizinde belirttiğiniz üzere...
  11. babann97

Binada Port Olmama Problemi Yeni Ev

Biz 3 yıl uğraştık, 3 yılın sonunda Gigabit bağlantı getirdiler, yan binalarda var bizim binada yoktu, müteahhit sağ olsun inşaatı yaparken başvuruda bulunmamış, saldım çayıra mevlam kayıra demiş, 3 yıl boyu sürekli olarak internet üzerinden btk üzerinden ve bölge müdürlüğünden başvuruda...
  12. babann97

Arduino ile Direksiyon Seti Güzel Olur Mu

İyi Forumlar dilerim öncelikle, Ardiuno yerine geleceğe de yatırım amacı güdüyorsan şayet benim tavsiyem pi pico 2 den yana olacaktır, lehim bilgin var ise headless modelleri daha uygun olur, direksiyonun yanı sıra ekleyeceğin diğer eklentileri de destekler (pedal seti, vites, el freni, buton...
Geri