Arama sonuçları: *

• Users: porxen
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. porxen

Çözüldü✓ Poco F8 Ultra mı? Nubia Z80 Ultra mı?

hocam garantili cihaz almamın sebebi tam olarak o konu 🤭 elimdeki cihaz kaçak zaten ve be zaman patlar nasıl olut bilemediğim için garantili ve temiz bir cihaz terchimdir ama tavsiyen yine de çok anlamlı teşekkür ederim 😊
  2. porxen

mantıklı diyorsun fakat bütçem 55-60k üstüne çıkmam imkansız eğer çıkabilseydim samsung s24 ultra alırdım.
  3. porxen

ben kalıplı telefon seviyorum küçük olunca elim acıyor parmakları bükmekten zaten basketbolcuyum bu yüzden benim için sorun teşkil etmiyor 1786650557 konuyu çözüldü yapıcağım çünki aklımda birşeyler oluştu, poco f8 ultra ya daha sıcağım şuanda.
  4. porxen

ben telefon ile çok ilgilenen biriyim ve elimdeki cihaz beni yoruyor bu yüzden muhtemelen poco f8 ultra'yı tercih ederim muhtemelen. 1786649771 poco arayüzü nasıldır biliyor musun ben sadeliğe ve saf android'e yqkın arayüzleri beğeniyorum.
  5. porxen

hiç deneyimlemedim xos gibi sadee arayüzler deneyimledim ve sade arayüz olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
  6. porxen

sar değerleri o kadar önemli mi bilmiyorum ben çok fazla güncellemelerle ilgilenmiyorum uzun yıllar gitse dememin sebebi dayanıklılık ve performanstı kamera da biraz iyi olsun başka birşeye gerek yok, redmagic 11 pro 66 civarında satılıyor bu biraz bütçemi aşıyor açıkçası
  7. porxen

2 cihaz arasında kaldım tr garantili cihaz almak istiyorum, poco f8 ultra cezbetti ve biraz araştırınca mantıklı buldum ama yıllardır nubia z ultra serisi telefonları çok beğeniyorum. kriterlerim uzun pil performansı, uzun gidecek sağlam bir yapı ve yıllarca eskimeyen çok güçlü bir chipset...
Geri