Sony WF-1000XM5 düşünüyordum vazgeçtim sanırım para tuzağı gibi bişey benim için, seste sadece %20 kadar kalite sağlıyor ve anc de bile en iyisini vermiyor...
xiaomi buds 5 Pro almayı düşünüyorum cihazım poco f8 ultra sizce mantıklı mı o fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık var mı başka? codec bakımından ve...
hocam garantili cihaz almamın sebebi tam olarak o konu 🤭 elimdeki cihaz kaçak zaten ve be zaman patlar nasıl olut bilemediğim için garantili ve temiz bir...
ben kalıplı telefon seviyorum küçük olunca elim acıyor parmakları bükmekten zaten basketbolcuyum bu yüzden benim için sorun teşkil etmiyor
1786650557
konuyu...
ben telefon ile çok ilgilenen biriyim ve elimdeki cihaz beni yoruyor bu yüzden muhtemelen poco f8 ultra'yı tercih ederim muhtemelen.
1786649771
poco...
sar değerleri o kadar önemli mi bilmiyorum ben çok fazla güncellemelerle ilgilenmiyorum uzun yıllar gitse dememin sebebi dayanıklılık ve performanstı kamera...
2 cihaz arasında kaldım tr garantili cihaz almak istiyorum, poco f8 ultra cezbetti ve biraz araştırınca mantıklı buldum ama yıllardır nubia z ultra serisi...