Arama sonuçları: *

• Users: bumbumbum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. bumbumbum

Maksimum 120k Bütçe Laptop Önerisi

Başlıkta yazdığı gibi bütçem max 120k. Üniversite (mühendislik) + oyun için iyi özellikli ve kaliteli bir laptop arıyorum, en az 4-5 sene beni götürecek. Pil ömrü uzun, soğutması iyi ama güç tasarrufuna vs. alınca da sessiz olması yurt ve ders ortamları için baya önemli. - Işlemci olarak tam bir...
  2. bumbumbum

Acer Nitro, Predator veya Asus Tuf

Reis predator'ün nitrodan üstünlüğü ne tam olarak? Benim anladığım kadarıyla işlemcileri farklı. Ayrıca internette "uyumsuzluk" var, sakın almayın gibi şeyler de duydum. Diğer laptoplar tongfang, clevo gibi markalara yaptıriyormuş kasayı falan, bu predator o konuda nasıldır?
  3. bumbumbum

Acer Nitro, Predator veya Asus Tuf

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-ultra-9-275hx-rtx5070ti-12gb-32gb-1tb-ssd-16inc-w11.html...
  4. bumbumbum

Öneri Monster / Gamegaraj Laptop Alınır mı

reis monster neden almazsın biraz açıklar mısın? malum aradaki 13k az bi para değil ondan onu almayı düşünmüştüm.
  5. bumbumbum

Öneri Monster / Gamegaraj Laptop Alınır mı

Monster Tulpar T6 V3.7.5 Intel Core i9 13900HX 32 GB 1 TB SSD 12 GB RTX 5070 Ti 16" QHD W11H Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı (n11) veya Game Garaj Slayer R9T-5070Ti C1 RTX5070Ti QHD IPS 300hz AMD Ryzen 9 9955HX 32 GB RAM 1 TB SSD 16 inç FreeDOS (MediaMarkt) Şuan bu ikisi arasında kaldım. Son...
Geri