Arama sonuçları: *

• Users: derlemeler
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. derlemeler

Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

Giriş seviyesi mi? Bu ürün giriş seviyesi değil. Üst seviye ürün. Adamlar Yurt dışı stantlarında bu ürünü gösterdiler. Sizin yanlışınız var. TCL P3A Pro ve TCL C3A Pro / C2A Pro (global adıyla C2A Pro), markanın Mini LED monitör pazarında sunduğu en üst segment (amiral gemisi) modelleri temsil...
  2. derlemeler

Çözüldü✓ Nb F80 Montajını Yapamıyorum

M4 vida tam gelmesi lazım ona ? Büyük mü geliyor küçük mü geliyor eğer küçük geliyorsa m4 yerine nalburdan m5 vida alabilirsiniz. Yada internette m5,m6,m4 vida seti var hazır ondan alın...
  3. derlemeler

https://www.hepsiburada.com/tcl-27p3a-pro-gaming-monitoru-27-1ms-320hz-qhd-2k-qd-mini-led-fps-oyuncu-monitoru-hdmi-dp-1196-bolge-lokal-karartma-xdr-1200-nits-freesync-premium-pro-g-sync-compatible-tcl-turkiye-garantili-p-HBCV0000GGBKID?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campa...
  4. derlemeler

AMD Ekran Kartı Hata Veriyor !

Konudan alakasız bu kart biraz aşagı eğimli yamuk gibi duruyor. Anakartta baskı var gibi. Bracalet kullanın bence.
  5. derlemeler

❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

Ces fuarında ve sızıntılardan duymuştum 5070ti super ara kartları çıkartıp 6000 serisinide 2028 başında çıkaracaklar diye sızıntı vardı. Genelde böyle sızıntılar doğru çıkıyor. Ama şöyle extrem bir durum var; Bellek krizi. 2027 sonlarına kadar bu durum devam edecek gibi gözüküyor. Kafam karıştı...
  6. derlemeler

❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

Sizce 4070ti satıp 30.000 e üstüne para koyup 5070ti almak mantıklımı? Çünkü fiyatlar sürekli artıyor. Birde 2027 de 6000 Serisi geliyor. 6000 Seriside 65.000 - 70.000 bandına geleceğini düşünüyorum.( Lansman fiyatı) Beklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum kafam çok karışık...
  7. derlemeler

Bence sizle tartışmak gereksiz konuyu kirletmekten başka bir şey yapmıyoruz şuan. Tartışma amacı kullanıcıyı bilgilendirme ve ortak bir paydada buluşup doğruya ulaşmak olmalıdır. Bence sonlandıralım tartışmayı çünkü konu dezenformasyona gidiyor. Herkes gerekli öneriyi yapsın yeterli...
  8. derlemeler

1 Aya yakın bende kullandım bu ürünü. Güzel fakat sakın Asus anti flicker açmayın aşırı stuttering yapıyor. Flicker sizi rahatsız etmiyorsa kapalı şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. Burada yazılanlara bakmayın siz hepsi kullandığı ürünün fanatiği yada teorik ve öznel yorum yapan İnsanlar...
  9. derlemeler

Videonun 12:15 kısmında anlatıyor. Oraya bakın anlarsınız. SDR kısmı değil HDR kısmında Local Dimming 3 olmayan
  10. derlemeler

Mesale soruyorum size şuana kadar kaç panel türü kullandınız ? Şuana kadar kaç monitör deneyimlediniz? Neye istinaden bunları yazıyorsunuz merak ettim? Ben işim gereğide 65 * 70 adet ürün kullandım ve kullanıyorum. İstiyorsanız iş yerimden atıyorum görüntü atiyim size. 8 VE 15k özel yayın...
  11. derlemeler

Valla inanıp inanmamak size kalmış artık video attım. Ayrietten kendi kullanıdığım 2 ürünü yan yana koydugumda elde ettigim deneyimi söyledim, gerisi size kalmış...
  12. derlemeler

6000₺ Civarı Ps5 İçin Monitör Önerebilir Misiniz ?

Pivot olayını vesa ile helledersinizde 120 hz desteklemesine bence dikkat edin. Daha akıcı oluyor. Konsol destegi düzgün olsun yani.
  13. derlemeler

En güzel yorum bu işte. Kesinlikle. Bütün panel türlerini kullandım ben. Herkes Odasındaki ışık ve göz durumuna göre kullanmalı. Kozmetik unsurlarda önemli tabi...
  14. derlemeler

İmkansız derken ? Youtube videolarına yazın görürsünüz zaten. Yada reddit girin. Ben birebir işte karşılaştırdım vesa baglı 2 monitörde. Birini iade ettim. Yalan söyleyecek değilim ya size :D 1790718922 VRR Kapatıp 1-2 saat oyun oynayın bana dönüş yapın eğer göz agrınız düzelirse Flickerdan...
  15. derlemeler

Yukarda Youtube videosu attım. Nebi bey kendi söylüyor zaten. Ayrıca Bu mini Ledde özel bir şey var. Local Dimming ( Bölgesel Karartma), 3 modu var standart - yüksek - vb. Bunları açınca siyahları ve gri renkleri daha doğal veriyor. Özellikle karanlık oyunlarda. Mortal shell 2 ve bunun gibi bir...
  16. derlemeler

Panel yapısından dolayı ondan kaçış yok. Mikrofiber tüy bırakmayan özel bezler var onlarla bile hafif bastırsanız bile bir şekilde iz kalıyor onun kaçısı yok malesef...
  17. derlemeler

Emin misin ? Bende Oled'de var iade ettim. 1 ay 2 ürünü kullandım. Ayrıca başka Oledlerde gördüm. İnanmazsam resim gönderiyim. TCL 3A ile PRO ASUS XG27AQDMGR yan yana koydum renkler neredeyse aynıydı bir tık asus rog'un renkleri daha iyi gibiydi ama siyahlarda TCL 3A kat ve kat daha başarılıydı...
  18. derlemeler

TCL 27P3A Pro kullanıyorum ben. Bu üründe ( MSI 26.5" MAG 271QP) en dikkat etmeniz gereken şey monitör temizliği. Ürün panel yapısı gereği cizilmeye çok müsait birde aydınlık odada oynuyorsanız bir tık sıkıntı olabilir ama denemek lazım. En büyük sorun flicker. Sizi rahatsız etmezse flicker...
  19. derlemeler

2500 Bin TL 28 ve 32 İnç Monitör Kolu Önerisi

İçinden m4 vida çıkan herhangi birisi olur farketmez. Yeterki 4 adet vidası çıksın, bazı ürünler acılmıs oluyor icinden cıkmıyor o yüzden ona dikkat edin yeter. Birde masa sıkıştırma alanına dikkat edin bazı masalar cok büyük oluyor sıkıştırma yerine sıgmıyor birde ona bakarsınız...
  20. derlemeler

Çözüldü✓ TCL P3a Pro Qd-Mini Led Alınır mı?

Şuan piyasada alabileğin en iyi Mini Led bu. KTC'de fena değil ama bu ürün giriş ve orta segment Oledlerden daha iyi. TCL P3A ile asus rog XG27AQDMGR yan yana koydum TCL'nin resmen siyahları daha doğal ve daha keskindi. Renk gamı olarakta çok iyi ürün. Amerika satış fiyatı 400 Dolar. 1 aydır...
Geri