Arama sonuçları: *

• Users: umut3200
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. umut3200

Css Kod Düzeni ile İlgili Sorum ?

bundan sonrasını ben hallederim. içimi rahatlattınız. konu kilit
  2. umut3200

hocam normalde haklısında tasarımla ilgili hata yapmamak adına insanlara soruyorum çünkü yapay zeka bazen kafayı yiyip yanlış bilgi verebiliyor. bir dahakine mdnye iyice bakmaya çalışacağım.
  3. umut3200

bir önceki mesajımı ciddiye almayın karışıklık oldu. 160px olan gapı logo ile menuyu birbirinden ayırmak için vermiştim. dediğiniz gibi logoyu headerin solundan uzaklaştırıp soldan boşluk bırakmak için padding kullandım. peki logo ve menü arasındaki boşluk için padding absürt olmaz mı ? gapı...
  4. umut3200

hocam bu arada ben o gapı menü ile logo arasında boşluk vermek için kullandım. eğer sabit değer dediğiniz gibi sıkıntı yaratacaksa gapı % olarak kullanabilirim. dediğiniz gibi logoyu gri headerin solundaki sınırdan uzaklaştırıp boşluk vermek için padding değerini kullandım. bu sefer % olarak...
  5. umut3200

Teşekkürler bilgiler için.
  6. umut3200

2 gün süren uğraşlarım sonucu sonunda doğru yapıyı buldum. :D aslında binevi bundan bu başlığı açmıştım :D. kodumun son hali bu: #header{ height:100px; background-color: whitesmoke; display: flex; align-items: center; gap:160px; } #logo{ height: 50%; width:auto; margin-left: 100px; }...
  7. umut3200

Flex conteiner da bazen padding ve margin'e eksi değer giriyorum, henüz öğrenme aşamasındayım; bazen nav ve logoyu position ile hizalıyorum bazen değer +100 ü aşıyor ancak yapay zeka bunları yapmamam gerektiğini söylüyor, freelancer piyasasında site yaparken bu durum çok sorun olur mu? Ama...
Geri