Arama sonuçları: *

• Users: MoOsFoOsy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MoOsFoOsy

🔴Önemli: Whatsapp Dolandırıcılarına Dikkat !

Allahtan borç vermeyi sevmiyorum :D
  2. MoOsFoOsy

Türk Telekom Selfylilere Özel 250tl Bynogame Kodu!!!

kampanya uzun süredir var ve ilk çıktığında 2 tane alabiliyordunuz
  3. MoOsFoOsy

🔥İndirim Fenerbahçe 25/26 Sarı Forma 1349tl

bu formanın o yakası rahatsız etti almadım o yüzden gittim lacivert olanı aldım baya iyi o yeni sezon formalarındada bi garip hissiyat vardı tercih etmedim
  4. MoOsFoOsy

Dostlar Sarıcak ve Sürükleyici Kitap Önerisi ?

Tüfek, Mikrop ve Çelik Jared Diamond ilgilisine mükemmel kitap
  5. MoOsFoOsy

Okulda Zorla Haraç Kesilmesi

2. ve 42. maddelerin işgali var :D
  6. MoOsFoOsy

Saç Dökülmesi Finasteride

saçını kısalt dostum dht baskılayınca uzun saç olursa dökülme hızlanır minoxidili kısa saç varken kullan zaten en az 6 ay kullanman gerek bide bi dahiliye git kan tahlili yaptır işe yarayan birkaç bitkisel yöntem var ama kadınlarda yarıyor erkeklerdeki testo yüzünden bu durum.
  7. MoOsFoOsy

Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulaklık Alınır mı ?

takribi 4 aydır kullanıyorum ben eq ayarı bile yapmadım cs de sesleri gayet net alıyorum pil süresi desen şarj etmeyi unutuyorum o kadar gidiyor pişman etmez burdan biri 'onu alma şu sitedeki kimsenin garanti vermediği çinli ablaların konuştuğu toplama kulaklığı al' derse engeli bas bu arada ama...
  8. MoOsFoOsy

Zabıt Katipliği Mülakatının Kısa Sürmesi Normal mı?

babişko asuman yokmu
  9. MoOsFoOsy

Kpss Alan Sınavı Görüşlerim

Sabah ve öğle olmak üzere 2 oturumda 6 adet test çözdüm ky uh çeko - hukuk iktisat maliye olmak üzere çalısan kişinin rahat çözebilecegi sınavlardı ben çalışmadım ama soruları görünce pişman etmedi değil hatta okuldaki derslerde çok daha zorluyorlardı diyebilirim beni şaşırtan şey sorularda...
  10. MoOsFoOsy

🔥İndirim Carlover S2 4k Wifi Araç Kamerası 1.999 TL

alınır mı? ya yada bilenler chr aracım var montajı kolaymı
  11. MoOsFoOsy

Cumartesi Pazar Tatil, Az Yoran İş Önerisi

bi süredir garsonluk yapıyorum size net diyeyim müşterilerim genellikle beyaz yaka çalışan umurlanrında bile değil masadan kalkarken sandalyesini geri koymaktan aciz ikram olan çayın sanki parasını vermiş gibi yapılan tavır bu ülkenin gelişeceğini düşünen varsa o umudunu çöpe atmalı az para...
  12. MoOsFoOsy

Çözüldü✓ Cs2 İçin Hangi Monitörü Almalıyım?

bende xg2431 var bu monitöre hoparlör muhabbetini kim getirdiyse onun canını yiyim bağımlı oldum yükseltmek istesemse iyi panellerde hoparlor yok alamıom
  13. MoOsFoOsy

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

tan ın çok büyük emeği var dublaj muhabbetinde kaliteli isimleri toplayıp bir beklenti olmadan seslendirme yaptırdı kral adam
  14. MoOsFoOsy

En İyi İptv Sağlayıcı

Suçu filan bilmemde kalitesiz ligini araplara peşkeş çekip üç kuruşluk hakemlerle birileri başarılar elde ederken ben bu yalakalara para kazandırmam
  15. MoOsFoOsy

Gamepower Tirus He80 8k Rgb Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye 1783tl

Aldım 400 tlde geri geldi ama çekilmiyormuş geri 1270 TL'ye geldi lansman fiyatına yakın
  16. MoOsFoOsy

Yardım Palm Grip Mouse Lazım?

gpx2 dex 1788211111 dex belki bilmiyorsundur diye yazdım
  17. MoOsFoOsy

Gta 6 Umrumda Bile Değil

ps5 pro da hayvanlar gibi oynicaz biz kralinyo
  18. MoOsFoOsy

Saçım Dökülüyor Psikolojim Bozuldu Deliriyorum

valla bendede öyle oluyor gibi böyle giderse ruhi çenetin videodaki yahudiler gibi olacaz herhalde :D
  19. MoOsFoOsy

Gta 6 Yeni Sızıntı Çıplaklar Kasabası

O nedir loo boynumuza dolayak
Geri