Arama sonuçları: *

• Users: Serhatdmrc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

250 TL Klavye önerisi ?

280 min. zaten gk20 ye bakıyodum genel olarak aynı ufak tefek farklar var. sanırım msi gk20 olucak gibi zaten mekanik olcak diye veryansın etmiyorum kaliteli olması daha mantıklı bu paralara
  2. S

250 TL Klavye önerisi ?

verebilecek daha fazla param olsa daha iyisine bakarım zaten
  3. S

250 TL Klavye önerisi ?

bilgisayar monitör kulaklık mouse tamam sadece klavye kaldı. Blue switch zaten yok gibi ve bende İSTEMİYORUM yan odada ailem var. -------250 TL MAX----- uzun kullanabileceğim bi öneri istiyorum . aklımda msi gk20 GameBooster G10K Hunt Everest kb-gx8 bu klavyeler var.
  4. S

Game garajdan topladım önerir misiniz

birkaç gün daha bekleyeceğim zaten ama 8k nın üstüne çıkamıyorum o yüzden monitör vs almak zorundayım. malesef bütçemi buna yetirmem lazım 1618520451 nerde var 1660s li sistem gösterebilir misin 1618520488 nerde var link atar mısın sende 1618520530 stok yok çoğunda malesef denedim
  5. S

sistemin 8200 tl olduğunun farkındayım ama sen sanırım 8200 ün içinde monitör ve klavye mouse set olduğunun farkında değilsin yazdıklarımı tekrar okumalısın okunaklı ve açık anlattığımı düşünüyorum
  6. S

aigo 650w psu 1660s almaya kalkarsan 1.5k falan daha ekleniyor. sadece 1660 stok yok diyor. 8 ramın yetmeyeceğini biliyorum yazdıklarımı tam okursan ilave edeceğimi anlarsın :)
  7. S

:) :) pardon görmemişim o ürünü almıştım ilk başta listeye sonradan baktığımda masaya göre ayağı fazla uzun kalıyor gönlüm ilk ondaydı :)
  8. S

linkini attığınız monitör 144hz yalnız :)
  9. S

kastamonudayım genel olarak pek ikinci el veya sıfır malzeme yok satan yerde yok vatan var sadece ona ek olarak sıfır istiyorum. monitöre gelecek olursak 50 lira fark vererek curved almayı tercih ederim teşekkürler 1618306468 teşekkürler öneriniz için yaklaşık 1 hafta kadar var alma sürecime...
  10. S

teşekkürler :) 1618304818 o paraya daha iyi bir monitör biliyorsan yazmanı rica ederim. ssd haricinde elimde 1 tb hdd var. bende super olmasını isterim lakin bütçe sınırlarım bu şekilde
  11. S

i5 10400f msi b460m pro palit gtx 1650 gp oc crucial ballistix 8 gb 3000mhz crucial c2 250 gb m2 650w 80+ bronz -----6320TL---- Viewsonic vx2458 curved 144hz 1ms -----1500TL---- Rampage fitment klavye mouse kulaklık set ----320TL---- Gerek program gerek oyun için uygun mudur aldım mı uzun...
  12. S

GT730 BİOSA GİRİŞ EKRANINDA GİDİYOR

Arkadaşlar merhaba h61 gigabyte anakartım var. Gt430 1gb ekran kartım baydığı için GT730 4gb aldım başka PC de denedim çalıştı herhangi bir sorun olmadan eve geldim taktığımda kart çalışıyor biosa giriş ekranı geliyor ne biosa girebiliyorum ne de bilgisayar açılıyor eski ekran kartımı taktığımda...
Geri