Game garajdan topladım önerir misiniz

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
8200
i5 10400f
msi b460m pro
palit gtx 1650 gp oc
crucial ballistix 8 gb 3000mhz
crucial c2 250 gb m2
650w 80+ bronz
-----6320TL----
Viewsonic vx2458 curved 144hz 1ms
-----1500TL----
Rampage fitment klavye mouse kulaklık set
----320TL----

Gerek program gerek oyun için uygun mudur aldım mı uzun yılar kullanma mecburiyetindeyim. Ram 16 yapıcam lakin birkaç ay sonrasında. önerir misiniz sistemi cs assetto gta ets 2 crew forza tarzı oynuyorum genelde

Rampage ekipmanları alınmaz kulaklıklarının bir tarafı 1 yıl sonra bozuluyor farenin plastik kalitesi çok kötü. O mönitör 1500 tl etmez. 250 gb m.2 ve 8 gb ram oyun ıcın yetmez gunumuz de. O ekran kartı yerıne super alınması daha mantıklı arada yuksek fps farkı var. Kısaca alınmaz 2.ele yonelın bazı parcalarda.

Öneririrm sistem özellikleri cidden iyi duruyor.tam bir fiyat performan bilgisayarı olmuş ilerde 16 gb ram yapman senin için daha iyi olur çünkü bazı oyunlarda 8gb ram yetmeyebiliyor
teşekkürler :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rampage ekipmanları alınmaz kulaklıklarının bir tarafı 1 yıl sonra bozuluyor farenin plastik kalitesi çok kötü. O mönitör 1500 TL etmez. 250 gb m.2 ve 8 gb ram oyun ıcın yetmez gunumuz de. O ekran kartı yerıne super alınması daha mantıklı arada yuksek fps farkı var. Kısaca alınmaz 2.ele yonelın bazı parcalarda.
o paraya daha iyi bir monitör biliyorsan yazmanı rica ederim. ssd haricinde elimde 1 tb hdd var. bende super olmasını isterim lakin bütçe sınırlarım bu şekilde

i5 10400f
msi b460m pro
palit gtx 1650 gp oc
crucial c2 250 gb m2
650w 80+ bronz
-----6320TL----
-----1500TL----
----320TL----

Gerek program gerek oyun için uygun mudur aldım mı uzun yılar kullanma mecburiyetindeyim. Ram 16 yapıcam lakin birkaç ay sonrasında. önerir misiniz sistemi cs assetto gta ets 2 crew forza tarzı oynuyorum genelde
sistem ile monitör güzel

teşekkürler :)

o paraya daha iyi bir monitör biliyorsan yazmanı rica ederim. ssd haricinde elimde 1 tb hdd var. bende super olmasını isterim lakin bütçe sınırlarım bu şekilde
Bence 2.el sistem toplayın bulunduğunuz ilçeden çünkü 8000 TL'ye ikinci el monıtor dahıl 1650 super sıstem satılıyor
1660 Super buldum da olu ılan hepsı oyuzden atmadım.

Sistem güzel,istediğiniz oyunları ekran kartınız oynatır,monitör olarak da bu monitörü almanızı öneririm

Bence 2.el sistem toplayın bulunduğunuz ilçeden çünkü 8000 TL'ye ikinci el monıtor dahıl 1650 super sıstem satılıyor
1660 Super buldum da olu ılan hepsı oyuzden atmadım.
kastamonudayım genel olarak pek ikinci el veya sıfır malzeme yok satan yerde yok vatan var sadece ona ek olarak sıfır istiyorum. monitöre gelecek olursak 50 lira fark vererek curved almayı tercih ederim teşekkürler

Sistem güzel,istediğiniz oyunları ekran kartınız oynatır,monitör olarak da bu monitörü almanızı öneririm
teşekkürler öneriniz için yaklaşık 1 hafta kadar var alma sürecime almışken curved olsun diyorum üstteki yorumda da belirttiğim gibi 50 tl fark var. tabi önümüzdeki hafta fiyatlar ne olur bilmem ama aldıktan sonra uzun kullanım testi paylaşırım. :)

kastamonudayım genel olarak pek ikinci el veya sıfır malzeme yok satan yerde yok vatan var sadece ona ek olarak sıfır istiyorum. monitöre gelecek olursak 50 lira fark vererek curved almayı tercih ederim teşekkürler

teşekkürler öneriniz için yaklaşık 1 hafta kadar var alma sürecime almışken curved olsun diyorum üstteki yorumda da belirttiğim gibi 50 TL fark var. tabi önümüzdeki hafta fiyatlar ne olur bilmem ama aldıktan sonra uzun kullanım testi paylaşırım. :)
Ozaman alabilirsiniz fakat 165 HZ 1 MS mönitör 100 tl daha ucuz ben pek curved sevmedığım ıcın bunu alırdım :D

:) :) pardon görmemişim o ürünü almıştım ilk başta listeye sonradan baktığımda masaya göre ayağı fazla uzun kalıyor gönlüm ilk ondaydı :)

i5 10400f
msi b460m pro
palit gtx 1650 gp oc
crucial c2 250 gb m2
650w 80+ bronz
-----6320TL----
-----1500TL----
----320TL----

psu tam ne?? game garaj psu ise sorun yokta sistem çok pahalı o fiyata 1660s ler var 1650 en fazla 5 k eder taş çatlasın 6 k ve artık 8 Ram yetmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,154
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri