Arama sonuçları: *

• Users: Cyclist
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

🔥İndirim Hyperx Cloud 3 3705 TL

en yakın fiyat 4200 diye gördüm dolayısıyla 500 TL yani öğrencisi var asgari ücretli var. Sizin için 500 TL bir şey ifade etmiyorsa direk geçebilirsiniz zahmet edip yazmaya gerek yok 1784052971 evet kablolu model
  2. C

Yardım En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

hocam gecikme ile alakalı bilgim yok ama doğru hatırlıyorsunuz ben sağlık açısından kablolu kullanıyorum. Normalde bende airpod var ama farkındalık oluştuktan sonra eski kablolu kulaklığımı kullanıyorum yürüyüşte sporda vs
  3. C

🔥İndirim Hyperx Cloud 3 3705 TL

https://www.trendyol.com/hyperx/cloud-iii-gaming-headset-dts-x-kablolu-oyuncu-kulakligi-727a8aa-p-780304825?merchantId=275331&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme
  4. C

heyperx 3 düşürsen trendyolda 3705 e veriyor medimrkt şimdi mail geldi, bende diğerini iptal edip burdan sipariş geçeceğim
  5. C

Akakçede istediğin ürünün yanında alarm ve favoriye ekleme seçenekleri var oraya tıklarsan mailine bildirim gelir. Ben o şekilde aldım
  6. C

470 veya 670, ücreti görünce direk sildim hocam :)
  7. C

bu ücretli sanırım, şimdi indirdim ama bende ücretli görünüyor. 7 gün deneme süresi veriyor
  8. C

çok teşekkür ederim, hyperx in kendi programı falan yok mu ? işe yaramıyor diye mi dolby seçtiniz hocam ?
  9. C

dolby nin bir programı mı var? çok bilgim yok kusura bakmayın
  10. C

ayarları nerden yapacağız ? ben dün sipariş verdim şuan kargoda merakla bekliyorum
  11. C

ben kablosuzu sağlık açısından kullanmak istemiyorum bütçe ile alakalı değildi çok şükür
  12. C

Bende pazar günü cloud 3 kablolu versiyonunu sipariş verdim bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Bende baktım dediğiniz gibi hyperx cloud herkes ses kasma olayına çok iyi diyor
  13. C

Ddr5 Geçişi Ya Da Ekran Kartı Değişimi

hız hızlandıramamışsın derken nasıl hızlanıdırabilirim ? ram leri bios tan yüksek hz e çektim ayrıca geforce dan optimizasyon yapınca sorun olmuyor ama o zamanda adamların görüntüsü net olmuyor. yani sadece performans tarafına çekince sorun olmuyor ancak o durumda da dediğim gibi yüzler çok net...
  14. C

yıllar önce burada birileri rampage comfort önermişti ve fiyatı da gayet uygundu öyle çok pahalı bişey değildi. cs2de longta iken b smok dahi abartısız duyuyordum ve faceit oynarken çoğu zaman insanlar kulaklığımın markasının ne olduğunu soruyordu. pedleri falan bayağı kötü oldu ve pedleri ayrı...
  15. C

Ddr5 Geçişi Ya Da Ekran Kartı Değişimi

bende de aynı sistem var işlemciyi ryzen 5 5600 e yükseltmiştim ama ekran kartım düşük gtx 1650 super. CS2 oynuyorum son zamanlarda smok ve molotof olunca ani fps drop giriyor. sadece ekran kartı değişikliği mi yapsam yoksa bunu satıp komple sistem mi alsam bende kararsızım :)
  16. C

Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

İade edebiliyor muyuz? Normalde elektronikte kutu açılınca iade edilmiyor diye biliyorum. Bende aynı ekran kartından aldım iki monitör arası geçiş olmuyor
  17. C

Yardım Sapphire Rx 9060 XT ekran kartı ile çift monitör sorunu

Selamlar Sapphire RX 9060 XT aldım ama şuan iki monitör devreye girmiyor. Monitörün biri HDMI ile diğeri display port ile bağlı. HDMI ve display port ikisi beraber bağlı iken sadece HDMI bağlı olan monitör açılıyor ve display port olan monitörü Windows ayarlarda diğeri ekranı algılayı...
  18. C

Yardım Masterliquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu Kasama Uygun Mu?

H100 e mi dediniz hocam
  19. C

Önerebiliceğiniz soğutucu var mı hocam
  20. C

H100 sığar mı hocam
Geri