Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

n1ed

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar merhaba,

HB üzerinden Sapphire marka 9060XT (16GB) satın aldım. Masaüstünde, oyunlarda vs. videoda da gösterdiğim gibi bir stuttering (?) anlık takılma sorunu yaşıyorum. Beş saniyede bir falan oluyor sanırım. Oyun vs. oynatmıyor. Ne yapmam lazım? Bir ayar mıdır yoksa kartın kronik sorunu mudur? Erkenden yanıtlarsanız iade etme şansım da var. Şimdiden teşekkür ederim.

Video linki:

PSU'm da yeni (Delta GPS 750-FB), RTX 4060 kullanıyordum sorun yaratmıyordu. Yardımcı olun lütfen.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,

HB üzerinden Sapphire marka 9060XT (16GB) satın aldım. Masaüstünde, oyunlarda vs. videoda da gösterdiğim gibi bir stuttering (?) anlık takılma sorunu yaşıyorum. Beş saniyede bir falan oluyor sanırım. Oyun vs. oynatmıyor. Ne yapmam lazım? Bir ayar mıdır yoksa kartın kronik sorunu mudur? Erkenden yanıtlarsanız iade etme şansım da var. Şimdiden teşekkür ederim.

Video linki:

PSU'm da yeni (Delta GPS 750-FB), RTX 4060 kullanıyordum sorun yaratmıyordu. Yardımcı olun lütfen.

Teşekkür ederim.
ben videoda bir şey göremedim. Monitörde freesync varsa kapat. Güç denetiminde de dengeliye al güç tasarrufundaysa.

Hocam çok mikro takiliyor. Pencereyi oynatırken anlık olarak takılmayı görebilirsiniz. Oyunlarda vs daha kötü.

Güç denetimi yüksek performans.

İade edebiliyor muyuz? Normalde elektronikte kutu açılınca iade edilmiyor diye biliyorum. Bende aynı ekran kartından aldım iki monitör arası geçiş olmuyor

HBden aldım sorun çıkarmıyorlar ilk 14 günde. Bir türlü çözemedim. Monitörde FreeSync de açık değil anlamadım vallahi ya.

Arkadaşlar merhaba,

Video linki:

Teşekkür ederim.
Performansı arttirsin diye bazi ayarlar yapmissin o ayarlin ismi neydi unuttum ama hicbir etkisi olmayan ayarlar onlari sıfırlamayi dene

Performansı arttirsin diye bazi ayarlar yapmissin o ayarlin ismi neydi unuttum ama hicbir etkisi olmayan ayarlar onlari sıfırlamayi dene
Hocam sıfırlayınca da denedim şu anki ayarda da denedim her 5-6 saniyede bir anlık takılıyor.

PBO ayarı vardı onu da devre dışı bıraktım cidden anlamıyorum. Ulan yeni de sattım RTX 4060'ı bunu da iade etsem ekran kartsız kalacağım.

hocam ben vıdeoda bırsey fark etmedım wın10a falan gecmeyı deneyebılırsın
Hocam sıfırlayınca da denedim şu anki ayarda da denedim her 5-6 saniyede bir anlık takılıyor.

PBO ayarı vardı onu da devre dışı bıraktım cidden anlamıyorum. Ulan yeni de sattım RTX 4060'ı bunu da iade etsem ekran kartsız kalacağım.

Şöyle bir örnek daha göstereyim (6. ve 20. saniyelere dikkat):

Buna benzer bir problem yaşayan aranızda yok mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
HBden aldım sorun çıkarmıyorlar ilk 14 günde. Bir türlü çözemedim. Monitörde FreeSync de açık değil anlamadım vallahi ya.
10.gün normal bir oyunda aşırı yüksek (millet normal diyor) 88-90 hotspot değerleri yüzünden HB'den aldığım asrock rtx 9060xt iade ettim kargo ulaştıktan sonra 2 iş günüde onay aldı 7. iş günü akşamı param bütün şekilde kartıma yattı. İade et bekleme
Bu sorunu yabancı sitelerde forumlarda öğrendim normalde amd yüksek olduğunu biliyordum ama oyunda sıcaklık 55-60 iken yeni nesil bir kartta hotspot'un 88-92 olması hiçte normal değil ucuz etin yahnisi misali.

Son düzenleme:
10.gün normal bir oyunda aşırı yüksek (millet normal diyor) 88-90 hotspot değerleri yüzünden asrock rtx 9060xt iade ettim kargo ulaştıktan sonra 2 iş günüde onay aldı 7. iş günü akşamı param bütün şekilde kartıma yattı. İade et bekleme
Evet normal 9000 serisi için.
Arkadaşlar merhaba,

Video linki:

Teşekkür ederim.
DDU ile komple temizlik yapıp 25.10.2 sürümünü kurun 25.11 sürümleri sorunlu.

aynı kartı hb üzerinden bende almıştım.dün taktım ve 3-4 saat oyun oynadım.hiç problem yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri