jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,174
Yeni sistem mi yoksa nvidia kartı çıkarıp amd kart mı taktın ?aynı kartı hb üzerinden bende almıştım.dün taktım ve 3-4 saat oyun oynadım.hiç problem yaşamadım.
Yeni sistem mi yoksa nvidia kartı çıkarıp amd kart mı taktın ?aynı kartı hb üzerinden bende almıştım.dün taktım ve 3-4 saat oyun oynadım.hiç problem yaşamadım.
DDU ile komple temizledim. 25.10 yerine 25.9 ile yaptım aynı sorun devam ediyor.Evet normal 9000 serisi için.
DDU ile komple temizlik yapıp 25.10.2 sürümünü kurun 25.11 sürümleri sorunlu.
Denedim hocam. Bundan önce aynı marka aynı model alıp denediğim ekran kartında böyle bir problem yoktu. Sanırım değişim talep edeceğim.25.9.1 sürücüsünü kurup deneyin. Bir de windows ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu zamanlamasını açık ve kapalı olarak deneyin.
o zaman yazılımsal değil sistemsel bir sorun var gibi. Temiz kurulum denediniz mi ? nvidia programları ile çakışan bir şeyler olabilir.DDU ile komple temizledim. 25.10 yerine 25.9 ile yaptım aynı sorun devam ediyor.
Denedim hocam. Bundan önce aynı marka aynı model alıp denediğim ekran kartında böyle bir problem yoktu. Sanırım değişim talep edeceğim.
nvidia rtx 2060 vardı.güvenli modda ddu ile sürücüleri sildim.taktım ve amd sürücüsünü kurdum.problem yok şuanYeni sistem mi yoksa nvidia kartı çıkarıp amd kart mı taktın ?
Hocam bire bir aynı problem mi? Masaüstünde hiçbir şey yapmasam bile düzenli aralıklarla böyle takılıyor. CS oynarken hiç söylemiyorum bile korkunç takılmalar oluyor.Hocam benim iade ettiğim kartı sana göndermiş olmasınlar benimde böyleydi iade ettimSonra sinirlenip 5070 aldım.
ve işlemcinde igpu varsa görüntüyü işlemciden alıp dener misin ?o zaman yazılımsal değil sistemsel bir sorun var gibi. Temiz kurulum denediniz mi ? nvidia programları ile çakışan bir şeyler olabilir.
Valla hocam ben çözüleceğine inanmıyorum çünkü DDU ile NVIDIA ve AMD driver'larının kökünü çürütüp öyle birçok kez test ettim. Sonuç aynı. Çakışma şansı vs. yok.windows Temiz kurulum yapıp amd driver default olarak kurarsan bence çözülür.
7500F dahili entegre grafiği yokve işlemcinde igpu varsa görüntüyü işlemciden alıp dener misin ?
Hem o vardı hem de oyunlarda çöküyordu.Hocam bire bir aynı problem mi? Masaüstünde hiçbir şey yapmasam bile düzenli aralıklarla böyle takılıyor. CS oynarken hiç söylemiyorum bile korkunç takılmalar oluyor.![]()
![]()
Çakışma şansı varValla hocam ben çözüleceğine inanmıyorum çünkü DDU ile NVIDIA ve AMD driver'larının kökünü çürütüp öyle birçok kez test ettim. Sonuç aynı. Çakışma şansı vs. yok.
7500F dahili entegre grafiği yok![]()