Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

aynı kartı hb üzerinden bende almıştım.dün taktım ve 3-4 saat oyun oynadım.hiç problem yaşamadım.
Yeni sistem mi yoksa nvidia kartı çıkarıp amd kart mı taktın ?

25.9.1 sürücüsünü kurup deneyin. Bir de windows ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu zamanlamasını açık ve kapalı olarak deneyin.

Evet normal 9000 serisi için.

DDU ile komple temizlik yapıp 25.10.2 sürümünü kurun 25.11 sürümleri sorunlu.
DDU ile komple temizledim. 25.10 yerine 25.9 ile yaptım aynı sorun devam ediyor.
25.9.1 sürücüsünü kurup deneyin. Bir de windows ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu zamanlamasını açık ve kapalı olarak deneyin.
Denedim hocam. Bundan önce aynı marka aynı model alıp denediğim ekran kartında böyle bir problem yoktu. Sanırım değişim talep edeceğim.

DDU ile komple temizledim. 25.10 yerine 25.9 ile yaptım aynı sorun devam ediyor.

Denedim hocam. Bundan önce aynı marka aynı model alıp denediğim ekran kartında böyle bir problem yoktu. Sanırım değişim talep edeceğim.
o zaman yazılımsal değil sistemsel bir sorun var gibi. Temiz kurulum denediniz mi ? nvidia programları ile çakışan bir şeyler olabilir.

Hocam benim iade ettiğim kartı sana göndermiş olmasınlar benimde böyleydi iade ettim :D Sonra sinirlenip 5070 aldım.

Hocam benim iade ettiğim kartı sana göndermiş olmasınlar benimde böyleydi iade ettim :D Sonra sinirlenip 5070 aldım.
Hocam bire bir aynı problem mi? Masaüstünde hiçbir şey yapmasam bile düzenli aralıklarla böyle takılıyor. CS oynarken hiç söylemiyorum bile korkunç takılmalar oluyor. :D :D

windows Temiz kurulum yapıp amd driver default olarak kurarsan bence çözülür.

o zaman yazılımsal değil sistemsel bir sorun var gibi. Temiz kurulum denediniz mi ? nvidia programları ile çakışan bir şeyler olabilir.
ve işlemcinde igpu varsa görüntüyü işlemciden alıp dener misin ?

windows Temiz kurulum yapıp amd driver default olarak kurarsan bence çözülür.
Valla hocam ben çözüleceğine inanmıyorum çünkü DDU ile NVIDIA ve AMD driver'larının kökünü çürütüp öyle birçok kez test ettim. Sonuç aynı. Çakışma şansı vs. yok.

ve işlemcinde igpu varsa görüntüyü işlemciden alıp dener misin ?
7500F dahili entegre grafiği yok :(

Hocam bire bir aynı problem mi? Masaüstünde hiçbir şey yapmasam bile düzenli aralıklarla böyle takılıyor. CS oynarken hiç söylemiyorum bile korkunç takılmalar oluyor. :D :D
Hem o vardı hem de oyunlarda çöküyordu.

Valla hocam ben çözüleceğine inanmıyorum çünkü DDU ile NVIDIA ve AMD driver'larının kökünü çürütüp öyle birçok kez test ettim. Sonuç aynı. Çakışma şansı vs. yok.

7500F dahili entegre grafiği yok :(
Çakışma şansı var :D benim eski pcde nvidia dan artık 1-2 tane dosya kalıyordu program kalıyordu onları temizlemeden tam çalışmıyor. Temiz kurulum deneyin eğer yine çözülmez ise bu yazılımsal değil donanımsal bir sorundur kartı iade edin veya değişim isteyin.

AMD driverlarını tamamen ddu ile yine kalduırıp bu sefer sadece "AMD ADRENALİNE OLMADAN" sadece driverları indirip tekrar dener misin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,235
Üyeler
185,854
Son üye
ByEge1
Geri