Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Yardım 1300tl ikinci el atk a9 plus alınır mı?

Wraithten almış sıkıntı yaşıyormuş isdede elden alacağım
  2. Krosakı Ichıgo

Yardım 1300tl ikinci el atk a9 plus alınır mı?

Bu fiyata bu mouse + hoverpad veriyor arkadaş. 5-6 gün kullanmış eline büyük gelmiş alışamamış bu yüzden satıyormuş. Mantıklı mı
  3. Krosakı Ichıgo

Görüntü gidip gelme sorunu

hocam durum o kadar berbattıki gidip dp to vga dönüstürücü aldim suan driver indiriyorum
  4. Krosakı Ichıgo

laptopuma bağladım ve sorun yaşamadım Kasaya bağlayınca tek bir görüntü modu oluyor 1920x1080 64 hertz ama bu da çok saçma geldü hiçbir görüntü ayarı yaptırmıyor
  5. Krosakı Ichıgo

Hocam windows tuşuna basınca geliyor başka birşeye tıklayınca gidiyoe. Üstelik sistem ayarlarındada gitmiyor çok garip driver kurulu değil hiç bundan kaynaklı olabilir mi
  6. Krosakı Ichıgo

Anladım hocam , videoya bakabilir misinix bu tarz olur demi. Acaba bilgisayarımda sorun olabilir mi diye düşündüm bilrmedim. Teşekkürler cevap için
  7. Krosakı Ichıgo

Bilgisyarda bildiğim kadarıyla bir sorun yok arkadaşımdan aldım sorunsuz çalışıyordu. Kendime monitör aldım eski tip vga hdmi dönüştürücü ile kullanıyorum ve görüntü gidip geliyor sürekli Video yotubea yükleyip link ekleyeceğim
  8. Krosakı Ichıgo

🔥İndirim Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower kasa - 1116 TL

vallahi çektim . Diğer ürünleride çok uygun vga dp hdmi kablolar. Kalitesi hakkında bilgim yok ama iş görür.
  9. Krosakı Ichıgo

14 BİN TL'ye 8Gb Vram Sistem Toplanılır mı?

hocam 8gb vram bir şey ifade etmiyor 2.5 a rx580 8gb alabilirsiniz mesela. tabii ki toplanır. 1777382627 14 bine tamamı mı?
  10. Krosakı Ichıgo

Hangi işlemci daha iyi oyun için

hocam yani cs2 için önbellek önemli. Bunun içinde kritik nokta önbellek. Am5 ddr5 platformu tercih etmek mantıklı olabilir gelecekte x3d am5 işlemciler ile uçuşa geçersiniz adeta
  11. Krosakı Ichıgo

hocam sistemlerin tam fiyatları nedir.
  12. Krosakı Ichıgo

🔥İndirim Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower kasa - 1116 TL

fena değilmiş fiyat süper çektim bir tane
  13. Krosakı Ichıgo

hocam ddr5 daha geleceğe dönük.
  14. Krosakı Ichıgo

fiyat nedir hocam
  15. Krosakı Ichıgo

55-60 bin TL civarına Sistem Önerisi

Hocam çok teşekkür ederim. Gördüm inceledim maalesef elimde bu kartlar yok. Yine de çok teşekkürler peşin alma durumunu da değerlendireceğiz.
  16. Krosakı Ichıgo

Hocam Öneri için teşekkürler ikinci sistemde 5070 olsaymış süper olurmuş. Arkadaşımın özellikle nvidia takıntısı yok bende net bilgi sahibi değilim lakin dlss teknolojisinin epey fark attığını biliyorum ama tabii önbellekte online tarafta öne geçiyor. Tek sorun taksit olmaması.
  17. Krosakı Ichıgo

LAPTOP DDR5 RAM TAVSİYESİ

Satmak çok zor hocam. Ben kabullendim artık. Böyle devam
  18. Krosakı Ichıgo

Haklısınız Hocam ekleyeyim hemen. Teşekkürler.
  19. Krosakı Ichıgo

LAPTOP DDR5 RAM TAVSİYESİ

Hocam aynı rami almanız en iyisi olur. Bendede aynı ramden iki adet mevcut bende 32 gb a yükseltmek istiyorum :D
  20. Krosakı Ichıgo

Arkadaşım için bir bilgisayar alacağız, tercihen 6-9 taksit seçenekleri bulunan oem paketler uygun. Tek tek daha mantıklıysa düşünebiliriz. Bildiğim kadarıyla vatandan alınan sıfır ramler ikinci el sitelerinde epey uyguna satılıyor. Çoğunlukla cs2 gibi online oyunlar oynanacak. Zaman zaman...
Geri