Arama sonuçları: *

• Users: _emre_engn_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Öneri G502 Benzer Mouse Öneris

Okadar mı kötü ya 🤣 50 gram mouse bakıyorum ozaman varmıdır öneriniz 1778568729 Evet bir kaç kişi daha öyle söyledi hafif mouse alacağım artık teşekkür ederim
  2. E

Öneri G502 Benzer Mouse Öneris

Arkadaşlar merhabalar ben kendimi bildim bileli nerdeyse 6 yıl civarı logitech g502 lightspped kullanıyorum mousemin bundleni kaybettim banada bahane oldu mouse değiştirmek istiyorum bu mouseye benzer önerebileceğiniz mouse varmıdır çok uzun süre alıştığım için tamamen değişik mouse garip gelecektir
  3. E

75k ya ryzen 5 7600 rtx 4070 ti sistem nasıldır

Gel ben sana 65 e ryzen 7700x 4070 ti 6000mhz 32 GB ram sidtem satim
  4. E

4070 SÜPER DUAL ALAKALI SORU

Mantıken ne olması gerekiyorsa o oluyor ama Asus dual çok kalitlelidir öneririm alıcaksan sakın tereddüt etme
  5. E

2GB Ram ile Windows kurulurmu

HOCAM 32 GB 6000 MHZ VAR NİYE YÜKSELTEYİM :D
  6. E

😂
  7. E

4070 le 4070 süperi sormamış 4070 süper le 4070 s dual ekran kartı arasındaki farkı sormuş yani fark yok fan dışında
  8. E

Dual çift fanlı demek
  9. E

2GB Ram ile Windows kurulurmu

Hayır sakın geçme
  10. E

Yardım RTX 4070 SUPER DUAL ALINIR MI?

Hocam 4070 Super alacaksan uygun fiyata satabilirim
  11. E

Lansman Ekran Kartı satışı

yarışma itopyada gerçekleşti itopya fatura vermezz değil mi
  12. E

Dual rtx 4070 süper
  13. E

Arkadaşlar merhaba lansmandan kazandığım bir ekran kartını satmak istiyorum fakat faturası yok 0 kutu bu alıcı için bir sorun çıkartır mı garanti durumu nasıl olur , dün Asus yarışmasından kazandım
  14. E

Modding Ubuntu ISO kurulum hatası

DP PORTU ANAKARTA (RYZEN 7700X APU) TAKTIGIMDA SORUN DÜZELDİ DAHA SONRA DP ANAKARTAYKEN NVİDA DRİVERLERİ KURMAK GEREKİYOR
  15. E

Ping sebebi modem mi?

hocam sunucu konumuyla alakalı
  16. E

İşlemcim bosda 80 derece

hocam soğutucu ne kullaniyorsunuz, termal macun markası nedir
  17. E

RTX4070TI / 4080 Marka Önerisi

hocam 650w ile 4070 ti sıkıntı çıkartmiyor mu
  18. E

Çözüldü✓ Pc res atmadan çalışmıyor

hayır zaten a2 b2 deydi ben a1 b1 yapacaktım (zatan a2 b2 deydi kasstetiğiniz şeyin ramlerin yerini değiştirmek oldugunu varsaydım) cpu ve dram arıza ışığı yandı eski haline getirince düzeldi
  19. E

Çözüldü✓ Pc res atmadan çalışmıyor

Söylentileri aynen yaptım fakat ramleri değiştirdimde anakart arıza ışığı verdi (CPU dram) ramleri eskisi gibi yaptığımda düzeldi ve şuan bilgisayar tekte açiliyor teşekğr ederim fakat bir sorum olacak eski Asus rog anakartımda PC boot süresi beklemeden direkt açiyordu MSI mag b650 anakartımda...
Geri