Bence de geçme 2GB Windows10 a yetmez.merhabalar ben windows 8.1 kullanıyorum yıllardır ve desteği kesilince 10 a geçme kararı verdim sistem gereksenimleri windows 10 a yetiyormu NOT: ram slotum 1 tane varAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Linux dağıtımlarından birine geçin. linux mint vs. gibi.merhabalar ben windows 8.1 kullanıyorum yıllardır ve desteği kesilince 10 a geçme kararı verdim sistem gereksenimleri windows 10 a yetiyormu NOT: ram slotum 1 tane varAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
4GB Rahat yetiyor ama 2GB kurtarmaz. Geçeceksen 4GB RAM ve SSD almaya bak.merhabalar ben windows 8.1 kullanıyorum yıllardır ve desteği kesilince 10 a geçme kararı verdim sistem gereksenimleri windows 10 a yetiyormu NOT: ram slotum 1 tane varAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
HOCAM 32 GB 6000 MHZ VAR NİYE YÜKSELTEYİM@_emre_engn_ RAM'inizi yükseltin lehimli vs değilse.
Konu sahibi ile karıştırmışım sizi.HOCAM 32 GB 6000 MHZ VAR NİYE YÜKSELTEYİM
Çok doğru.SSD yoksa yükseltme boşuna. SSD olmayan notebooklarda (genelde) %100 disk kullanımı sorunu oluyor.
10'a geçersen SSD alman gerekir + 2 gb garanti gerekir hepsini yapsan bile w10da o işlemci sürekli boşt abile %60 70 değerlerinde çalışacaktır hiç gerek yok.merhabalar ben windows 8.1 kullanıyorum yıllardır ve desteği kesilince 10 a geçme kararı verdim sistem gereksenimleri windows 10 a yetiyormu NOT: ram slotum 1 tane varAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle