Arama sonuçları: *

• Users: Gugar61
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Gugar61

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Mantığın, aklın, onurun sıfır çektiği o yorum bu işte. Boykot demek ne demek?
  2. Gugar61

🔥İndirim Pantene Parlaklik 3'ü 1 Arada 99₺🔥

kesinlikle ediyor. Yumuşak yapıyo daha
  3. Gugar61

🔥İndirim Pantene Parlaklik 3'ü 1 Arada 99₺🔥

3'ü 1 arada seçenekleri olsun düz seriler olsun sürekli bu fiyatta zaten. Bittikçe alıyorum. Bazen 3 al 2 öde 4 al 3 öde bile düşebiliyor.
  4. Gugar61

🔥İndirim In Street ve Flo'da 1 Alana 1 Bedava – Puma + Adidas Toplam 3.999 TL

hocam yanlış anlamayında bindirimden daha bindirim gibi instreet teki fiyatlar
  5. Gugar61

🔥İndirim Pierre Cardin Erkek Lacivert Jean Pantolon Lacivert 518 TL

LCW biteli çok oldu be abicim. Sadece 45+ dayılar alışkanlıklarını kaybedemediği için alışveriş yapıyorlar buralardan gibime geliyor. Altınyıldızın da çok güzel fırsatları oluyor jean de Maviden aldım onda bile attı. Şuana kadar rengi atmayan siyah pantolon kullanamadım hiç. Koton defacto lcw...
  6. Gugar61

Yardım İlk sitemi tasarladım sizce neleri geliştirmeliyim?

<meta charset="UTF-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> Meta verileri yok ? En önemli kısımlardan biri
  7. Gugar61

Reklamsız ve Üyeliksiz Ücretsiz Qr Kod Sitem

bazen verdiğin emeğin birilerinin işine yaradığını görmek yeterli sadece.
  8. Gugar61

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

4 litredir o 5 litreyi 330a vermezler komilinin hiç bir yerde.
  9. Gugar61

İ3 12100f Vs R5 5600?

12100'ü bırak 12400 yerine bile 5600 tercih edilir :)
  10. Gugar61

❌İndirim Bitti! Peros Konsantre Yumuşatıcı Yasemin - Neroli Çiçeği 1440 Ml 48,99tl

Koctas mağazasında mağaza teslimatında indirimde. Peros Konsantre Yumuşatıcı Yasemin - Neroli Çiçeği 1440 ml 48,99TL https://www.koctas.com.tr/peros-konsantre-yumusatici-yasemin-neroli-cicegi-1440-ml/p/1000633378 Ayrıca Peros Konsantre Yumuşatıcı Mavi Orkide - Lilyum 1440 ml 56,90...
  11. Gugar61

🔥İndirim Amazon 750₺'ye %20 İndirim🔥

Referans kampamyası varsa paylaş özelden referans göstereyim seni.
  12. Gugar61

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 7800X3D BOX 11.898₺

stok var şuanda
  13. Gugar61

🔥İndirim Ofçay 1kg x 3 = 399₺🔥

Özçayın beyaz paketi ilk 10 a bile giremez dediğiniz çay doğru mu ? :D Konuyu açan sizsiniz üreten benim. Tarım kredi çayları da özçay kooperatifi tarafından toplanmaktadır. Siz bi deneyin sonra tekrar yazarsınız.
  14. Gugar61

🔥İndirim Ofçay 1kg x 3 = 399₺🔥

Tarım kredi ilk hasat çayı al iç. Keyfine bak. Fazla paran varsa şölen hediyelik beyaz paket çayından sipariş ver. Daha çok paran varsa özçay hediyelik beyaz paket çayından al iç. O zaman çay içtim dersin. Çaykurun içilebilir tek çayı altınbaş serisidir. O seri de şölen ve özçayın beyaz...
  15. Gugar61

🔥🔥BELEŞ 50TL TAKTİĞİ🔥🔥 (PAYCELL ve NAYS ile)

Bu tür kampanyaları suistimal etmeyi hiç doğru bulmuyorum. Bugün 50 tl dolandırdım zanndeceksiniz yarın gerçekten alışveirşte yapsanız o 50 den de olacaksınız
  16. Gugar61

Steam FC 25 alınmıyor hata mesajı !

AIGörkem v1.1 :D
  17. Gugar61

Bu kabloyu kasama takabilir miyim?

Power Supply'den çıkan Sata güç konnektörü bu işte. Harddisk bağlar gibi bağlaycaksın ekstra bişeye gerek yok :)
  18. Gugar61

wordpressin kendi hostingi güzel mi?

Orijinal üreticiden ajans paketi alıyoruz. Bu da bize lisansı sınırsız sitede kullanma özgürlüğü veriyor. Resmi bir lisansı yada ürün dosyasını dağıtmıyoruz. Satın aldığınızda bunlar sitenize otomatik kuruluyor. Yani Sınırsız site lisansı alıp daha sonra siteye koyup size de satıyorlar Bu kadar
  19. Gugar61

Arkadaşımın sistemini geliştiricez fikirleriniz lazım...

Burada bir sıkıntı yok bence
Geri