Iphone 11 almak daha mantikliGörünüşe göre son birkaç saat içinde çok fazla satın alım girişiminde bulundunuz. Lütfen tekrar denemeden önce bekleyiniz.
Bu hatayı alıyorum 90 dolar bakiyeyi ard arda yükledim 50+25+10+5 dolar olmak üzere ondan sanırım. hızlı çözümü var mı ?
Sakinne anlatıyon aga sen ne iphone'u
10 15 dakika bekle sonra al olmuyorsa telefondan satın almayı deneGörünüşe göre son birkaç saat içinde çok fazla satın alım girişiminde bulundunuz. Lütfen tekrar denemeden önce bekleyiniz.
Bu hatayı alıyorum 90 dolar bakiyeyi ard arda yükledim 50+25+10+5 dolar olmak üzere ondan sanırım. hızlı çözümü var mı ?
Steamden çık gir yapdenedim ikisine de kral
Bakiye kodu alarak niye yükledin ki direk kart ile satın alsaydinGörünüşe göre son birkaç saat içinde çok fazla satın alım girişiminde bulundunuz. Lütfen tekrar denemeden önce bekleyiniz.
Jsjedjdjdjd işine bak hergelesorun kendi kendine çözüldü arkadaşlar gerek kalmadı 2 tane arkadaşın boş yorumuna yardımcı olmaya çalışanlara da teşekkürler. bekledim düzeldi nedense 5 dk da