Arama sonuçları: *

• Users: AirLife
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Getmobile telefon satılır mı ?

Bulurlar sen merak etme. :D
  2. A

Getmobile telefon satılır mı ?

Ekranda yüksek fiyat veriyor. Yorumlara bakınca almaya gelen kişi bakınca ya da sen gönderip kontrol edildikten sonra yeni fiyat teklifi veriyorlar fiyatı öldürerek diye bir çok yorum görebilirsin. Hatta gönderen kişiler yeni fiyatı kabul etmeyince tekrar iade edilmesini istiyor. Ve gelen...
  3. A

Yardım Gigabayt Ekran Kartı Fan Ayar Sorunu

Bu uygulamadan da olabilir hocam karışıyorsa. Kaldırıp deneyebilirsin.
  4. A

Yardım Gigabayt Ekran Kartı Fan Ayar Sorunu

Başka bir uygulama var mı? MSI Afterburner gibi.
  5. A

İKİNCİ EL RX 6950 XT ALMADAN ÖNCE NELERE DİKKAT ETMELİYİM

Arkadaşın dedikleri değerler iyidir. Yüksek olursa da bakım zamanı gelmiştir. Yine de iyi duruyorsa bakım yapılması gerekir fiyat kırıp öyle al. Eski kart sonuçta. Bakımı yapılmadıysa çoktan bakım zamanı gelmiştir.
  6. A

Yardım Sıvı soğutma segment farkı önemlimi?

Kallavi bir soğutucu istiyorsan Arctic LF3 Pro al. En büyük sıvı soğutuculardan birisi. Kalınlık olarak da yani. Enermax Liqmaxflo da aynı kalınlıkta. Varsa o da tercih edilebilir. Kasana sığarsa 420'de tercih edilir. Güzel görüntü oluyor.
  7. A

4 tane olması lazım o kablodan. 2 CPU 2 GPU için. CPU zaten bağlıdır şu an. Geri kalanı ekran kartına takacaksın. Genel de ekran kartlarında 2 çıkış olur tek kabloda. Yani 2 kablo takıp 4 çıkış olarak alırsın. Ama o kablolar yoksa kullanamazsın. 8+8+6 giriş oluyor Sapphire. Eski nesil girişli...
  8. A

Fiyat güzelmiş alınır. 6900 XT olanı 2K Ultra da canavar gibi kullanıyorum hala. Sıfır, yeni olup da düşük kart almaktansa bu tarz kartları öneririm şahsen. %15 kadar fark var 6950 XT'nin. Bu fiyata bu performansı verecek başka kart bulamazsın sanırım. Furmark testine sok. Sıcaklıkları...
  9. A

CLAUDE MAX'i nasıl uyguna alabilirim

Gemini'n tek sevdiğim yanı sınırsız gibi ücretsiz olması. O kadar şey yaptırdım Pro'ya vs geç demedi. Claude tekte yaptırdım hemen Pro istedi. Yeniyim de hocam sistem promptu derken? O ne oluyor?
  10. A

CLAUDE MAX'i nasıl uyguna alabilirim

bu konuyu gördükten sonra bende Claude deneyim dedim de. Gemini'ye göre gerçekten muazzammış. Tek sefer de yaptı söylediğimi. Gemini ise her söylediğimi sıfırdan karıştırarak yapıyor. Sende durum nedir hocam?
  11. A

5070ti 7800x3d icin psu onerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/867492/enermax-platimax-ii-1200df-1200w-80-platinum-pcie-5-1-full-moduler-atx-3-1-guc-kaynagi-eps1200p-npx-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  12. A

Almışken iyisi olsun hocam. Sonra aklında kalınca "keşke" dememek için alabilirsin. Diğerleriyle de ahım şahım fark da yaşamazsın zaten. Çok büyük fark olmuyor sıvı soğutmalarda. Kötü marka alsan bile alacağın sıcaklık değeri 3-5 derece oynar. Uzun ömürlü, kaliteye de bakarsın Thermalright da...
  13. A

Almışken ekranlı bir şey al. Thermalright gibi ürünleri.
  14. A

Sırf görüntü için tercih edilir kesinlikle. Performansı geç. Dediğin gibi hava soğutucu da 70 derece oluyor. Hadi sıvı soğutucu da olsun 60-65. Ama verdiği duruş, görüntü her türlü değer.
  15. A

Msı Center Sistemi Kitliyor

Tek tek yüklenebiliyorsa olabilir, mantıklı. Sadece ekran için gerekli olan dosyayı kullanırsın.
  16. A

RGB için SignalRGB uygulaması, fan hızı için de BIOS'tan ayarlama yapabilir. ARGB girişi olan her şeyi tek yerden kontrol edebilir. RAM'ler de dahil. Garip bir sorun. Yapay zekaya sorar mısın bunu? Bir de o yardımcı olsun.
  17. A

Ekranı kullanabileceğin başka bir alternatif uygulama varsa onu kullanabilirsin MSI Center kaldırarak. Fan hızı, RGB aydınlatma başka uygulamalarla halledilir. Ama ekranı bilemiyorum.
  18. A

Forza Horizon 6 İlk Bakış Videoları Yayınlandı!

Forza hep aynı oyun çıkarıyor gibi gelmeye başladı artık. Zaten bir hikayesi yok, hikaye sever biri olarak. Gez, dolaş. Bir amacı yok.
  19. A

❌İndirim Bitti! MSI MPG 322URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü 44.558 TL

Tam istediğim seçenek. OLED 32 inç 4K 240Hz. Ama ne eksik? Evet... Para.
  20. A

Oem sistem almakmi tek tek parca parca toplamakmi

Tek tek toplamak.
Geri